Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
KAM-
PANJA

Perskindol Thermo Hot Gel lämpögeeli, 100 ml

   Tilattavissa. Toimitusaika meiltä 1-3 työpäivää.
Meidän hinta16,87 €
Kampanjahinta13,50 €
Säästät
  Verr. suos. hintaan
20 %
Perskindol Thermo Hot Gel lämpögeeli on tehokkaasti lämmittävä geeli erityisesti niska- ja selkäjumeihin. Lämmittävän vaikutuksen seurauksena geeli tehostaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja edistää parantumista. Perskindol Thermo Hot Gel sopii kivun ja jännityksen lievittämiseen erityisesti selän, lannerangan, niskan ja hartioiden alueilla. Sitä voidaan käyttää akuutin jäykän niskan, iskiaskivun tai noidannuolen apuhoitona.
Rasvaton geeli imeytyy nopeasti eikä tahraa. Valmiste sopii pitkäaikaiseenkin käyttöön. CE-merkitty lääkinnällinen laite.
Sopii myös lapsille 5 ikävuodesta alkaen. Ei sisällä chiliä eikä paprikaa.

Sisältää 100 ml.

Käytttö: Hiero tarvittaessa kipeälle alueelle useita kertoja päivässä.

Älä käytä Perskindol Thermo Hot Gel -valmistetta, jos olet yliherkkä tai allerginen salisylaateille tai valmisteen muille ainesosille. Geelin lämpövaikutus voi tuntua voimakkaalta saunassa vielä usean tunnin jälkeen geelin levittämisestä. Helposti syttyvä. Sulje pakkaus tiiviisti jokaisen käytön jälkeen. Aikuisille ja lapsille 5 ikävuodesta alkaen. Älä käytä Perksindol Thermo Hot Gel -valmistetta pakkauksessa ilmoitetun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuoteryhmät Terveys ja liikunta >  Fyysinen aktiivisuus & kuntoilu
Lihaskipu ja urheiluvammat >  Kylmä- ja lämpögeelit
UUTTA
KAMPANJAT >  Kesäkuntoon
KAMPANJAT >  Mökkialet!
Tavaramerkki Perskindol
Tuotenumero 7640249152752