+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Sana-sol Vitanallet monivitamiini, 60 kpl

Sana-sol Vitanallet sisältävät yhdeksää eri vitamiinia. Vitanallet ovat pehmeitä ja helposti pureskeltavia. Vitanallet sisältävät mm. A-vitamiinia, joka auttaa näön pysymistä normaalina, B3-vitamiinia (niasiini) ja biotiinia, jotka edistävät ihon pysymistä normaalina. Vitanallejen D-vitamiini edistää luuston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja B6-, B12- ja C-vitamiini sekä foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Sisältää 60 kpl.

Suositeltu vuorokausiannostus: aikuisille ja yli 11-vuotiaille 2 kappaletta ja 3-10-vuotiaille 1 kappale päivässä.

Vuorokausiannos 1-2 pureskeltavaa tablettia sisältää: A-vitamiini 200-400 mikrog, D-vitamiini 5-10 mikrog, E-vitamiini 6-12 mg, C-vitamiini 30-60 mg, niasiini (B3) 8-16 mg, B6-vitamiini 0,7-1,4 mg, foolihappo 100-200 mikrog, B12-vitamiini 1,3-2,5 mikrog, biotiini 25-50 mikrog.

Aineosat: Makeutusaine (maltitolisiirappi), liivate, vitamiinit (L-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, DL-alfatokoferyyliasetaatti, pyridoksiinihydrokloridi, retinyylipalmitaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (vadelma, luontainen appelsiini, mustikanmaku), paprikaemulsio, porkkana- ja mustaherukkatiiviste, seljanmarja- ja greippitiiviste, makeutusaine (asesulfaami K), kasviöljy (kookosöljy), pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Ei sisällä lisättyä sokeria. Makeutusaineina maltitolisiirappi ja asesulfaami-K. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. 

Lisää...
Tarjoushinta 5,75 € Normaalihinta 11,50 €
SKU
7070866017712
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 9,90 €
Myy ja toimittaa Apomera
Sana-sol Vitanallet monivitamiini, 60 kpl

Sana-sol Vitanallet sisältävät yhdeksää eri vitamiinia. Vitamiinit ovat helposti nautittavissa, sillä ne ovat pehmeitä ja sitä myöten helposti pureskeltavia.

Vitanallet sisältää mm. A-vitamiinia, joka auttaa näön pysymistä normaalina, B3-vitamiinia (niasiini) ja biotiinia, jotka edistävät ihon pysymistä normaalina. Vitanallejen D-vitamiini edistää luuston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja B6-, B12- ja C-vitamiini sekä foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Aineosat: Makeutusaine (maltitolisiirappi), liivate, vitamiinit (L-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, DL-alfatokoferyyliasetaatti, pyridoksiinihydrokloridi, retinyylipalmitaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (vadelma, luontainen appelsiini, mustikanmaku), paprikaemulsio, porkkana- ja mustaherukkatiiviste, seljanmarja- ja greippitiiviste, makeutusaine (asesulfaami K), kasviöljy (kookosöljy), pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Ei sisällä lisättyä sokeria. Makeutusaineina maltitolisiirappi ja asesulfaami-K.

Suositeltava vuorokausiannos:

Aikuisille ja yli 11-vuotiaille 2 kappaletta ja 3-10-vuotiaille 1 kappale päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Pakkaus sisältää 60kpl.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 7070866017712
Tavaramerkki Sana-sol