+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Deodorantit ja antiperspirantit

Miten deodorantti ja antiperspirantti toimivat?

Hikoilu on kehon mekanismi, joka kuljettaa pois ylimääräistä lämpöä ja kuona-aineita sekä normaaleissa aktiviteeteissa että rasituksessa. On siis aivan luonnollista hikoilla, vaikkakin hikoilun määrä vaihtelee eri yksilöiden välillä. Hiki sinänsä ei haise, mutta se saattaa muuttua pahanhajuiseksi joutuessaan kosketuksiin ihon bakteerien kanssa. 

Deodorantti ja antiperspirantti toimivat kumpikin eri tavoin kehollamme. Deodorantit eivät estä itse hikoilua, mutta niillä on bakteereja vähentävä vaikutus ja näin epämiellyttävien hajujen muodostuminen vähenee tai estyy. Deodorantteja käytetään usein kainaloiden lisäksi myös vartalon muilla alueilla. Lisäksi tuotteisiin lisätyt hajusteet tuovat raikkaan tuoksun ja varmemman olon. 

Antiperspirantit on puolestaan suunniteltu ehkäisemään hikoilua ja niiden toiminnallisuus perustuu useimmiten alumiinisuolojen vaikutukseen. Alumiinisuolat liukenevat hien kanssa ja näin hikirauhasten pinnalle muodostuu ohut kerros, joka vähentää varsinaisen hien määrää.

Apomeralta löydät tehokkaat deodorantit ja antiperspirantit voimakkaaseenkin hikoiluun. Myymme deodorantteja ja antiperspirantteja esimerkiksi tuotemerkeiltä Vichy, Eucerin, Bats ja Sebamed.

 

Tuotteet 1-25 / 94

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu