+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Huuliherpes

Huuliherpestä eli yskänrokkoa voidaan hoitaa kotona itsehoitovalmisteilla. Kun huuliherpeksen ensimmäiset oireet ilmestyvät, on tärkeää aloittaa hoito nopeasti. Oireina ennen yskänrokon näkymistä ovat yleensä voimistuva kutina ja kirvelyä.  Parasta olisikin pitää hoitavaa voidetta kotona valmiiksi, jolloin huuliherpeksen oireiden ilmaannuttua päästään aloittamaan täsmähoito heti.

Huuliherpes tarttuu helposti, joten vältä oireilevan alueen koskettelua. Kun olet levittänyt hoitavaa tuotetta, pese ja desinfioi kädet huolellisesti. Yskänrokon aikana kannattaa välttää myös intiimiä kanssakäymistä. Tartuntavaara on ohi vasta sen jälkeen, kun rakkulat ovat täysin kadonneet.

Huuliherpeksen hoitovoiteet vähentävät rakkuloita, lyhentävät oireiden kestoa ja lievittävät ikävän tuntuista kihelmöintiä. Myös aurinkosuojan käyttäminen huulilla voi estää herpeksen aktivoitumista.

Huuliherpeksen estoon sopii Sorefixin Ehkäisevä huuliherpesvoide. Mikäli yskänrokko on jo alkanut, valitse SoreFix Hoitava huuliherpesvoide, jossa on myös suojakerroin SPF30. Sorefix ei ole lääke ja sitä voit ostaa huuliherpeksen hoitoon ilman reseptiä. 

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu