+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Uni ja mieli

Unettomuus ja kuorsaus ovat hyvin yleisiä vaivoja ja ne vaikuttavat seuraavan päivän virkeyteen. Hyvä yöuni on yksi yleisen hyvinvoinnin tärkeimmistä komponenteista. Jos uni ei anna keholle sitä lepoa, jonka se tarvitsee, se vaikuttaa sekä henkisesti että fyysisesti ja siitä saattaa syntyä negatiivinen kierre, jota on vaikea pysäyttää.

Unettomuuden itsehoitoon kotikonstein voit kokeilla erilaisia apuvälineitä ja lisäravinteita, jotka voivat auttaa nukahtamaan ja nukkumaan rauhallisemmin. Verkkokaupastamme löydät myös erityisesti kuorsausta vastaan kehitettyjä tuotteita; suusuihkeita, kuorsauskiskoja ja purentakiskoja sekä nenäteippejä. Myös korvatulpat auttavat levollisen unen saamisessa.

Tehokkaaksi havaittua apua kuorsaukseen tuo myös Nozovent-sieraintenlevitin, joka vähentää kuorsausta tehokkaasti pitämällä nenän etuosan auki. Sitä voit käyttää helpottamaan hengitystä myös flunssan aikana kun nenäsi on tukossa.

Muistathan, että sinun unettomuutesi ja kuorsauksesi vaikuttaa todennäköisesti myös kumppaniisi, joten yritä hoitaa ongelma niin, että ratkaisu auttaa teitä molempia.

Tuotteet 1-25 / 43

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu