Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
KAM-
PANJA

Perskindol Active Gel kylmä-lämmin geeli, 200 ml

   Tilattavissa. Toimitusaika meiltä 1-3 työpäivää.
Meidän hinta27,50 €
Kampanjahinta22 €
Säästät
  Verr. suos. hintaan
20 %
Perskindol Active Gel kylmä-lämmin geeli lihaksille ja nivelille. Kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lievittää tehokkaasti lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Geeli viilentää ja rauhoittaa välittömästi hoidettavaa aluetta, jonka jälkeen seuraa lämmöntunne. Geelin hierominen hoidettavalle alueelle auttaa tehostamaan verenkiertoa, mikä auttaa lievittämään ja ennaltaehkäisemään lihaskipua. Perskindol Active Gel -valmistetta suositellaan etenkin lihaskivun lievitykseen, ennaltaehkäisemään ja helpottamaan kramppeja tai lihaskipua, sekä käytettäväksi ennen liikuntasuoritusta ja sen aikana rentouttamaan lihaksia sekä liikuntasuorituksen jälkeen palauttamaan stressaantuneita lihaksia.
Rasvaton geeli imeytyy nopeasti eikä tahraa. Valmiste sopii pitkäaikaiseenkin käyttöön. CE-merkitty lääkinnällinen laite.
Sopii myös lapsille 5 ikävuodesta alkaen.

Sisältää 200 ml. Saatavana myös 100 ml pakkauskoossa.

Käyttö: Levitä geeliä ohuelti hoidettaville alueille useita kertoja päivässä, hiero tarpeen mukaan kunnes geeli on imeytynyt ihoon. Valmiste sopii käytettäväksi tukituotteena yhdessä lääkevoiteiden kanssa.

Älä käytä Perskindol Active Gel -valmistetta, jos olet yliherkkä tai allerginen salisylaateille tai muille tuotteen ainesosille. Älä levitä avoimille haavoille tai silmien ympärille. Jos geeliä joutuu silmiin, huuhtele hyvin vedellä. Älä käytä siteiden alla äläkä peitä hoidettavaa aluetta. Käytettäessä yhtäjaksoisesti pidempään kuin 21 päivää, hoitoon suositellaan 3 päivän taukoa. Ei alle 5-vuotiaille lapsille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Geelin käyttöä raskauden ja imetyksen aikana ei ole tutkittu. Mikäli odottamattomia sivuvaikutuksia ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Keskustele apteekkihenkilökunnan tai lääkärin kanssa, mikäli oireet jatkuvat. Säilytys alle 25°C. Sulje tuubi huolellisesti aina käytön jälkeen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuoteryhmät Terveys ja liikunta >  Fyysinen aktiivisuus & kuntoilu
Lihaskipu ja urheiluvammat >  Kylmä- ja lämpögeelit
UUTTA
KAMPANJAT >  Kesäkuntoon
KAMPANJAT >  Mökkialet!
Tavaramerkki Perskindol
Tuotenumero 7640167727698