+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Perskindol Active Gel kylmä-lämmin geeli, 200 ml

Perskindol Active Gel -kylmä-lämmingeeli on tarkoitettu lihaksille ja nivelille. Kaksivaikutteinen kylmä-lämmingeeli lievittää tehokkaasti lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Geeli viilentää ja rauhoittaa välittömästi hoidettavaa aluetta, minkä jälkeen seuraa lämmöntunne. Pakkaus sisältää 200 ml. 

Lisää...
27,50 €
SKU
7640167727698
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 27,50 €
Myy ja toimittaa Apomera
Perskindol Active Gel kylmä-lämmin geeli, 200 ml

Perskindol Active Gel -kylmä-lämmingeeli on tarkoitettu lihaksille ja nivelille. Kaksivaikutteinen kylmä-lämmingeeli lievittää tehokkaasti lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Geeli viilentää ja rauhoittaa välittömästi hoidettavaa aluetta, minkä jälkeen seuraa lämmöntunne. Pakkaus sisältää 200 ml. 

Geelin hierominen hoidettavalle alueelle auttaa tehostamaan verenkiertoa, mikä auttaa lievittämään ja ennaltaehkäisemään lihaskipua. Perskindol Active Gel -valmistetta suositellaan etenkin lihaskivun lievitykseen sekä ennaltaehkäisemään ja helpottamaan kramppeja tai lihaskipua. Valmiste soveltuu käytettäväksi ennen liikuntaa ja sen aikana rentouttamaan lihaksia. Liikunnan jälkeen geeliä käytetään palauttamaan stressaantuneita lihaksia.

Rasvaton geeli imeytyy nopeasti, eikä se tahraa. Valmiste sopii pitkäaikaiseenkin käyttöön.

Tuote on CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Käyttö

Levitä geeliä ohuelti hoidettaville alueille useita kertoja päivässä. Hiero tarpeen mukaan, kunnes geeli on imeytynyt ihoon. Valmiste sopii käytettäväksi tukituotteena yhdessä lääkevoiteiden kanssa.

Älä käytä Perskindol Active Gel -valmistetta, jos olet yliherkkä tai allerginen salisylaateille tai muille tuotteen ainesosille. Älä levitä geeliä avoimille haavoille tai silmien ympärille. Jos geeliä joutuu silmiin, huuhtele se hyvin vedellä. Älä käytä valmistetta siteiden alla äläkä peitä hoidettavaa aluetta. Käytettäessä yhtäjaksoisesti pidempään kuin 21 päivää, hoitoon suositellaan kolmen päivän taukoa. Geeli ei sovi alle 5-vuotiaille lapsille.

Säilytä valmiste lasten ulottumattomissa. Geelin käyttöä raskauden ja imetyksen aikana ei ole tutkittu. Mikäli odottamattomia sivuvaikutuksia ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Keskustele apteekkihenkilökunnan tai lääkärin kanssa, mikäli oireet jatkuvat. Säilytys alle 25°C. Sulje tuubi huolellisesti aina käytön jälkeen.

Mitä ainesosia Perskindol Active Gel -kylmä-lämmingeeli sisältää?

Geeli sisältää luonnollisia eteerisiä öljyjä. Tuote on parabeeniton ja rasvaton.

Ainesosat

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Alcohol, Carbomer, Menthol, Pinus Sylvestris Oil, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Gaultheria Procumbens Leaf Oil (sisältää metyylisalisylaattia), Ethyl Acetate, Citrus Bergamia Oil, Citrus LimonPeel Oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol.

Miltä Perskindol Active Gel -kylmä-lämmingeeli tuoksuu?

Geelin tuoksu on miellyttävä ja luonnollinen.

Voivatko lapset käyttää geeliä?

Yli 5-vuotiaat lapset voivat käyttää tuotetta.

Mihin Perskindol Active Gel:n vaikutus perustuu?

Teho perustuu tuotteessa oleviin eteerisiin öljyihin. Piparminttuöljy poistaa kipua, ja geeli antaa levityksen jälkeen ensin viileän tunteen. . Tämän jälkeen tunne iholla muuttuu lämpimäksi. Hiussuonet avautuvat ja palautuminen tehostuu. Lämmön aikana vaikuttaa eteeristen öljyjen sekoitus, jossa on talvikkia, männynneulasöljyä, rosmariinia, appelsiinia, bergamottia, sitruunaa ja laventelia.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 7640167727698
Tavaramerkki Perskindol