+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Anti-age tuotteet

Kasvot ovat yksi niistä alueista, joissa vanheneminen näkyy erityisen selvästi: rypyt, ihonmuutokset, menetetty hohto ja sisäänpäin painuneet posket. Koska kasvot ovat aina alttiina auringolle, tuulelle ja epäpuhtauksille, ei ole ihmeellistä, että ihosi saattaa tarvita erityistä apua säilyttääkseen nuorekkaan kimmoisuutensa.

Yksi tärkeimmistä syistä ihon vanhenemiseen on sen kuivuminen. Tämä johtuu siitä, että talirauhasten toiminta vähenee ja iho saa vähemmän ravintoa ihosoluihin, sillä verenkierto hidastuu iän myötä. Tavallisen kasvojen puhdistuksen lisäksi saatat noin 30 vuoden ikäisestä lähtien tarvita täydentää ihon hoitoa tietyillä tuotteilla, jotka voivat sisältää yhdistelmän antioksidantteja, retinoideja, alfahydroksihappoja ja muita aineita, jotka sekä tasoittavat ryppyjä että kosteuttavat ja parantavat solujen uusiutumista.

Meiltä löydät laajan valikoiman anti-age tuotteita ikääntyvän ihon hoitoon tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten ACO, Avène, Vichy, Eucerin ja La Roche-Posay, Filorga ja Fillerina.

Tuotteet 1-25 / 217

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu