+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Iho-ongelmien hoito

Ihottumalla ja kuivalla iholla saattaa olla useita eri syitä, kuten esimerkiksi allergiat, perinnöllisyys tai vaurioitunut iho. Yhteinen piirre on se, että iholle on syntynyt tulehdus.Kutinan lievittämiseen ja ihon palautumisen auttamiseen on saatavilla erityisesti tähän kehitettyjä voiteita. Mikäli sinulla on herkkä iho, muista välttää erityisesti tavallisia, hajustettuja tuotteita.

Ihottumia on useita eri lajeja:

  • - Lapset voivat usein saada niin kutsutun atooppisen ihottuman, yleensä käsivarsi- tai polvitaipeisiin.
  • - Allerginen ihottuma, jos iho on tullut yliherkäksi tietyille aineille, kuten esimerkiksi nikkelille, hajusteille tai kumille.
  • - Ei-allerginen kosketusihottuma esiintyy usein käsissä ja syntyy siitä, että iho vaurioituu toistuvasta kosketuksesta kuivattaviin ja ärsyttäviin aineisiin.
  • - Myös aurinkoihottuma on nykyään tavallista ja ilmenee iholla näppyläisenä ihottumana, joka kutiaa ja hilseilee muutaman päivän jälkeen.

 

Myymme valikoituja tuotteita, jotka lievittävät ihottumaa, atooppista ihoa ja erittäin kuivaa ihoa. Apomeralta löydät voiteita ihonhoitoon mm. tuotemerkeiltä Eucerin, Bepanthen, Bio-Oil, Decubal, Dermalex, La Roche-Posay ja Sebamed.

Rajaa
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.