+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Nurme Soap Bar for Men palasaippua, 100 g

Nurme Soap Bar for Men palasaippua on monikäyttöinen palasaippua, joka sopii antiseptisten ominaisuuksiensa ansiosta kasvojen, vartalon ja käsien pesun lisäksi myös parranajoon sekä epäpuhtaan ihon puhdistukseen. Käsintehdyn palasaippuan runsaasti vaahtoava koostumus sopii niin kasvojen, vartalon kuin käsienkin päivittäiseen puhdistukseen. 

Saippua muodostaa kostealla iholla täyteläisen vaahdon, jonka ansiosta ihokarvojen ajelu on helppoa ja turvallista. Höylä liukuu iholla tasaisesti kun runsaasti vaahtoava saippua silottaa sen pintaa ja vähentää kitkaa. Vegaaninen palasaippua on pakattu pahviin, ja on siksi ekologinen zero waste -valinta.

Sopii kaikille ihotyypeille, suunniteltu erityisesti miesten ihonhoitoon. Vegaaninen. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.

Sisältää 100 g. 

Lisää...
Tarjoushinta 8,46 € Normaalihinta 9,95 €
SKU
4742763002384
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 6,90 €
Myy ja toimittaa Apomera
Nurme Soap Bar for Men palasaippua, 100 g

Nurme Soap Bar for Men palasaippua, 100 g

Nurme Soap Bar for Men palasaippua on monikäyttöinen palasaippua, joka sopii antiseptisten ominaisuuksiensa ansiosta kasvojen, vartalon ja käsien pesun lisäksi myös parranajoon sekä epäpuhtaan ihon puhdistukseen. Käsintehdyn palasaippuan runsaasti vaahtoava koostumus sopii niin kasvojen, vartalon kuin käsienkin päivittäiseen puhdistukseen. Monikäyttöisen saippuan antiseptisten ominaisuuksien ansiosta se sopii erinomaisesti myös epäpuhtaan ihon pesuun sekä parranajoon, sillä tulehduksenvastaiset ominaisuudet ehkäisevät ihon punoitusta, tulehdusta sekä näppylöiden syntymistä iholle. Saippua muodostaa kostealla iholla täyteläisen vaahdon, jonka ansiosta ihokarvojen ajelu on helppoa ja turvallista. Höylä liukuu iholla tasaisesti kun runsaasti vaahtoava saippua silottaa sen pintaa ja vähentää kitkaa. Vegaaninen palasaippua on pakattu pahviin, ja on siksi ekologinen zero waste -valinta. Sopii kaikille ihotyypeille, suunniteltu erityisesti miesten ihonhoitoon. Vegaaninen. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.

Sisältää 100 g.

Aktiiviraaka-aineet: Katajanmarja: Katajanmarjoista valmistettu miedosti antibakteerinen öljy sopii erityisesti akneihon sekä epäpuhtaan ihon hoitoon. Öljy sopii myös ärsyyntyneen ja ihottumaisen ihon rauhoittamiseen. Merisuola: Mineraalipitoinen suola sisältää esimerkiksi magnesiumia, kalsiumia sekä natriumia, jotka ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Ihon pinnalla suola imee ympäristöstään puoleensa kosteutta, joka tekee siitä kosteuttavan ja juonteita tasoittavan ainesosan.

Käyttöohje:

Saippua sopii käytettäväksi sekä kasvojen, vartalon että käsien pesuun. Käytä kostutetulle iholle, levitä pyörivin liikkein ja huuhtele lopuksi huolellisesti vedellä. Saippuapala sopii lisäksi parranajoon. Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä, suojattuna valolta. Nurmen luonnonmukaiset palasaippuat valmistetaan käsin Virossa. Saippuoiden raaka-aineena käytetään ainoastaan kasviperäisiä öljyjä ja rasvoja, kuten oliivi- ja auringonkukkaöljyä sekä kookosvoita. Nurmen käyttämä palmuöljy on aina eettisesti tuotettua, eivätkä saippuat sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja. Saippuoiden valmistuksessa käytetään kylmämenetelmää, jossa yhdistetään sulatetut rasvat ja voit lipeäseokseen sekä eteerisiin öljyihin ja yrtteihin. Kiinteytyneet ja leikatut saippuat saavat lopuksi levätä kahden kuukauden ajan ennen pakkaamista, jonka aikana niiden pH-arvo tasaantuu ja ne muuttuvat ihoystävällisiksi.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 4742763002384
Tavaramerkki Nurme