+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Evolve Hyaluronic Serum 200 30 ml

Evolve Hyaluronic Serum 200 -hyaluronihapposeerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältäpäin ja tasoittaa ihoa. Seerumi tuo eloa ja kimmoisuutta iholle! Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Luomu granaattiomenauute pehmentää ja suojaa ihoa. Hienovaraisesti hajustettu luomu ruusuvedellä.

Tämä tehokas asiakkaidemme rakastama Evolve hyaluronihapposeerumi sisältää 200 mg hyaluronihappoa per pullo. Hyaluronihapon on todistettu kosteuttavan ihoa sisältäpäin ja tasoittavan juonteita ja ryppyjä tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille.

Lisää...
Tarjoushinta 24,68 € Normaalihinta 32,90 €
SKU
5060200048054
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 32,00 €
Myy ja toimittaa Apomera
Evolve Hyaluronic Serum 200 30 ml

Evolve Hyaluronic Serum 200 -hyaluronihapposeerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältäpäin ja tasoittaa ihoa. Seerumi tuo eloa ja kimmoisuutta iholle! Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Luomu granaattiomenauute pehmentää ja suojaa ihoa. Hienovaraisesti hajustettu luomu ruusuvedellä. Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan komponentin ihon kosteutustuotteissa. Tämä tehokas asiakkaidemme rakastama Evolve hyaluronihapposeerumi sisältää 200 mg hyaluronihappoa per pullo. Hyaluronihapon on todistettu kosteuttavan ihoa sisältäpäin ja tasoittavan juonteita ja ryppyjä tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille.

Sisältää 30 ml.

Levitä hellästi puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Hyaluronihapposeerumin jälkeen levitä kasvoille Evolven Uudistavaa kasvovoidetta tai jotain muuta Evolve-hoitotuotetta.

Aqua (water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Rosa Damascena Flower Water*, Glycerin**, Pentylene Glycol (from sugar cane), Sodium Hyaluronate, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract*, Cellulose Gum, Algin, Phytic Acid, Citric Acid. *Luomuviljeltyjä raaka-aineita **Valmistettu luomuviljellyistä raaka-aineista 99,95% Luonnollisia raaka-aineita 39,50% Luomuviljeltyjä raaka-aineita.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 5060200048054
Tavaramerkki Evolve Organic Beauty