+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Geisha Shaver Butterfly

Butterfly kestohöylä tekee sheivaamisesta vikkelää, ekologista ja laadukasta! Uudistunut Geisha Shaver butterfly malli nopeuttaa terän asettamista paikoilleen twist to open -mekanismin avulla. 

Geisha Shaver tarjoaa ekologisen ja kestävän tavan sheivata, ilman turhaa ja kuormittavaa muovijätettä. Geisha shaver on suunniteltu ajamaan karvat koko kropasta hellävaraisesti, ärsyttämättä ihoa, jonka takia se sopii herkällekin iholle.

Ohuen ohut vaihtoterä on niin ohut ja terävä, että se pääsee uskomattoman lähelle karvan juurta, jotta sinä voit nauttia sileästä ihosta pidempään ja pitkittää sängen tuloa jopa parilla päivällä! 

Sisältää:

Geisha Shaver butterfly ja yhden vaihtoterän.

 

Lisää...
Tarjoushinta 25,20 € Normaalihinta 28,00 €
SKU
6430076876102
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 28,00 €
Myy ja toimittaa Apomera
Geisha Shaver Butterfly

Butterfly kestohöylä tekee sheivaamisesta vikkelää, ekologista ja laadukasta! Uudistunut Geisha Shaver butterfly malli nopeuttaa terän asettamista paikoilleen twist to open -mekanismin avulla. Kierrä vain metallihöylän vartta ja voit asettaa vaihtoterän kätevästi paikoilleen. Kiertoliike avaa kestohöylän siivekkeet, joiden suojiin voit asettaa laadukkaan vaihtoterän turvallisesti alta aikayksikön ja aloittaa sheivaamisen. Geisha Shaver tarjoaa ekologisen ja kestävän tavan sheivata, ilman turhaa ja kuormittavaa muovijätettä. Geisha shaver on suunniteltu ajamaan karvat koko kropasta hellävaraisesti, ärsyttämättä ihoa, jonka takia se sopii herkällekin iholle.Laadukkaasta Geisha Shaver kestohöylästä saa parhaimmillaan elinikäisen kumppanin, mikä on jo itsessään iso ekoteko maapallolle! Myös uudistunut Geisha Shaver Butterfly kestohöylämalli toimii perinteisillä, universaalilla vaihtoterällä, jotka voi tylsistyttyään nakata metallinkierrätykseen. Ohuen ohut vaihtoterä on niin ohut ja terävä, että se pääsee uskomattoman lähelle karvan juurta, jotta sinä voit nauttia sileästä ihosta pidempään ja pitkittää sängen tuloa jopa parilla päivällä! 

Ei lainkaan muovijätettä. Edullisempi ja kestävämpi kuin kertakäyttöhöylät. Hellävarainen iholle. Laadukas ja kestävä. Perinteinen höylä on pitkäkestoisempi kuin muovihöylät.

Geisha Shaver butterfly on valmistettu Zinc Alloysta ja messingistä, joka on myös kevyempää verrattuna ruostumattomaan teräkseen. Kestohöylä on korroosion kestävää ja ruostumatonta. Nikkeliallergikko saattaa reagoida Geisha Shaverissa käytettyihin materiaaleihin.

Geisha Shaver käyttöohje: 

Iho kannattaa valmistella sheivaamista varten. Lämmin suihku tai sauna pehmentää ihon ja ihokarvat ennen ajamista. Herkälle iholle ja talviaikaan suosittelemme lisäämään sheivausöljyä mukaan rutiiniin. Levitä sheivausöljy iholle noin 5-10 minuuttia ennen sheivaamista. Sheivaamiseen kannattaa käyttää kosteuttavaa ja sheivausgeeliä, liukkaan ja mukavan ihokontaktin takaamiseksi, sekä punaisten näppyjen ja ihoärsytyksen välttämiseksi. Etsi oikea ajokulma (noin 45 astetta) ja anna höylän liukua omalla painollaan. Käytä aina terävää terää. Höylää voi käyttää koko kropan karvanpoistoon, mutta suosittelemme aloittamaan helpoista ja tasaisista kohdista, kuten sääristä. Muista aina kosteuttaa iho after shave voiteella heti sheivaamisen jälkeen, sekä parina seuraavana päivänä, sileän, heleän ja kauniin ihon saavuttamiseksi.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 6430076876102
Tavaramerkki Natural Geisha