+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Batiste Fresh kuivashampoo 200 ml

Batiste-kuivashampoo on todellinen huonojen hiuspäivien pelastaja. Se on täydellinen pika-apu hiusten puhdistamiseen ja raikastamiseen pesujen välillä, ilman vettä. Muutama nopea suihkaus muuttaa tyyliäsi välittömästi. Hiukset näyttävät puhtailta ja raikkailta sekä tuntuvat runsaammilta. Batiste Fresh tuoksuu merellisen raikkaalle. Sisältää 200ml. 

Lisää...
Tarjoushinta 3,78 € Normaalihinta 5,40 €
SKU
5010724527450
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 5,50 €
Myy ja toimittaa Apomera
Batiste Fresh kuivashampoo 200 ml

Batiste Fresh tuoksuu merellisen raikkaalle. Moninkertaisesti palkittu Batiste-kuivashampoo on todellinen huonojen hiuspäivien pelastaja. Se on täydellinen pika-apu hiusten puhdistamiseen ja raikastamiseen pesujen välillä, ilman vettä. Muutama nopea suihkaus muuttaa tyyliäsi välittömästi. Hiukset näyttävät puhtailta ja raikkailta sekä tuntuvat runsaammilta. Sisältää 200ml. 

Käyttö

NÄIN SAAT UPEAT HIUKSET HETKESSÄ:
1. Ravista pulloa hyvin. Pidä pulloa 30 cm etäisyydellä kuivista hiuksista, jaa hiukset osiin ja suihkuta shampoota hiusjuuriin.
2. Hiero huolella sormenpäillä, jotta hiusjuuret peittyvät kunnolla.
3. Poista ylimääräinen kuiva¬shampoo harjaamalla ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Ainesosat

Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Parfum (fragrance), Cetrimonium Chloride, Distearyldimonium Chloride, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 5010724527450
Tavaramerkki Batiste