+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Kahden Babe tuotteen ostajalle lahja!

Babe Pediatric Bath Gel 100ml

Mieto, vaahtoava pesugeeli, joka ei kirvele silmiä. Vauvojen ja lasten herkälle iholle. Kaikille ihotyypeille.

Lisää...
7,20 €
SKU
8437011329806
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 7,20 €
Myy ja toimittaa Apomera
Babe Pediatric Bath Gel 100ml

Mieto, vaahtoava pesugeeli, joka ei kirvele silmiä. Vauvojen ja lasten herkälle iholle. Kaikille ihotyypeille.

Pediatric Bath Gel on erittäin mieto kylpygeeli, ihanteellinen lasten ja vauvojen herkän ihon päivittäiseen pesuun. Vaahtoava geeli, joka ei kirvele silmiä, sopii vauvojen vaahtokylpyyn. Synteettiset puhdistavat aineet (tensidit) ovat hellävaraisempia iholle kuin tavalliset kylpygeelit. Tästä syystä tuotetta suositellaan erityisesti vauvojen ja lasten herkälle iholle. Hoitaa ihoa jättäen sen pehmeäksi, raikkaaksi ja kosteutetuksi. Optimaalinen pH 6. Erittäin mieto tuoksu. Vegaaninen. 100 ml pakkauskoko kätevä matkalle mukaan. Testattu lastenlääkärin valvonnassa.

Käyttö

Levitä kostealle iholle päivittäin. Huuhtele runsaalla vedellä. Suihkun ja kylvyn jälkeen kosteuta ja hoida vartalon iho Pediatric Moisturising Body Milk –vartaloemulsiolla.

Ainesosat

AQUA,SODIUM LAURETH SULFATE,LAURYL GLUCOSIDE,COCAMIDOPROPYL BETAINE,CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT,MIMOSA TENUIFLORA LEAF EXTRACT,ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT,TOCOPHEROL,SODIUM CHLORIDE,GLYCERIN,PARFUM,POLYSORBATE 20,ETHYLHEXYLGLYCERIN,PHENOXYETHANOL,CITRIC ACID,SODIUM BENZOATE,TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE,POTASSIUM SORBATE

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 8437011329806
Tavaramerkki Babe