+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Laadukkaat tuotteet

AniWipe® Hoitopyyhe eläimille 12 kpl

Ihoa rauhoittavat ja suojaavat hoitopyyhkeet eläimille. AniWipe hoitopyyhkeet sopivat erityisesti eläinten ihopoimujen, korvien, tassuvälien ja haavaumien päivittäiseen puhdistamiseen. Lisäksi pyyhkeet soveltuvat erinomaisesti myös herkkien ihoalueiden kuten intiimialueen, suupielien ja silmänympärysten puhdistamiseen ja hoitoon.
Lisää...
5,90 €
SKU
6430028950140
Lisää...
AniWipe® Hoitopyyhe eläimille 12 kpl

Ihoa rauhoittavat ja suojaavat hoitopyyhkeet eläimille. AniWipe hoitopyyhkeet sopivat erityisesti eläinten ihopoimujen, korvien, tassuvälien ja haavaumien päivittäiseen puhdistamiseen. Lisäksi pyyhkeet soveltuvat erinomaisesti myös herkkien ihoalueiden kuten intiimialueen, suupielien ja silmänympärysten puhdistamiseen ja hoitoon. Eivät nukkaa eivätkä repeile. Valmistettu Suomessa.

Käyttö: Vedä pyyhe pussista ja sulje pakkaus huolellisesti uudelleen. Käytä pyyhettä ihon, ihopoimujen, turkin tai kasvojen alueen puhdistamiseen. Puhdista herkät alueet silmien ympäriltä varovaisesti ja vältä suoraa kosketusta silmiin. Ei sovellu hartsiyliherkille.

Pyyhemateriaali viskoosia. Nesteen ainesosat: Aqua, Glycerin, Isopentyldiol, Propanediol, Norway Spruce (Picea abies) resin, Phenoxyethanol, Methylpropanediol, Caprylhydroxyamid acid, Sodium hydroxide.

Lisää...
Lisätietoja
SKU 6430028950140
Tavaramerkki AniWipe