+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

AniVox® Korvahuuhde eläimille 100ml

Anivox sisältää pihkaliuosta, joka estää bakteerien ja hiivan kasvua. Korvahuuhde liuottaa korvavahaa sekä puhdistaa tulehtuneen, ärtyneen ja kutisevan korvakäytävän. Tuotetta voidaan käyttää vaikka tärykalvon kunnosta ei olisi tietoa.
Lisää...
15,00 €
SKU
6430028950089
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 15,00 €
Myy ja toimittaa Apomera
AniVox® Korvahuuhde eläimille 100ml

AniVox® Korvahuuhde eläimille 100ml. Anivox sisältää pihkaliuosta, joka estää bakteerien ja hiivan kasvua. Korvahuuhde liuottaa korvavahaa sekä puhdistaa tulehtuneen, ärtyneen ja kutisevan korvakäytävän. Tuotetta voidaan käyttää vaikka tärykalvon kunnosta ei olisi tietoa.

Varmista ennen käyttöä, että huuhde on huoneenlämpöistä tai haaleaa. Nosta eläimen korvalehti ylös, jolloin L-kirjaimen muotoinen korvakäytävä oikenee ja korvakäytävän suuaukko näkyy paremmin. Aseta korvahuuhdepullon nokka eläimen korvakäytävän suulle ja täytä korvakäytävä huuhteella. Pidä korvalehteä ylhäällä ja hiero korvakäytävää ulkopuolelta, jolloin huuhde liikkuu ja liuottaa vahaa korvakäytävästä. Useimmilla eläimillä korvakäytävän pystyssä oleva osa on tunnettavissa ihon läpi rustoisena putkimaisena rakenteena korvakäytävän suuaukon alapuolella. Anna eläimen ravistella päätään, jolloin huuhteen liuottama korvavaha ja ylimääräinen huuhde valuu ulos korvakäytävästä. Pyyhi korvakäytävän suuaukko ja korvalehti hoidon jälkeen puhtaalla pumpulitupolla, paperilla tai sideharsotaitoksella. Ei sovellu hartsiyliherkille.

Ainesosat: Aqua, Propylene glycol, Glycerin, Norway Spruce (Picea abies) resin, Capryloyl glycine, Polysorbate 20, Sodium chloride, Potassium sorbate, Allantoin.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 6430028950089
Tavaramerkki Repolar