+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Pure Glow Hammasseerumi 30 ml

Tuleeko nautiskeltua kahvia tai teetä niin paljon, että hampaat ovat enemmän keltaiset kuin valkoiset?  Hyviä uutisia! Olemme nyt lisänneet valikoimaamme Pure Glow -hampaiden värikorjausseerumin, joka auttaa korjaamaan hampaiden sävyä, ja voit tehdä sen kaiken kotona. Seerumi korjaa värivirheitä, jo ensimmäisellä käyttökerralla, ja muutamassa viikossa voit huomata pysyviä tuloksia!

Lisää...
Tarjoushinta 15,93 € Normaalihinta 24,50 €
SKU
6430076878472
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 24,50 €
Myy ja toimittaa Apomera
Pure Glow Hammasseerumi 30 ml

Tuleeko nautiskeltua kahvia tai teetä niin paljon, että hampaat ovat enemmän keltaiset kuin valkoiset?  Hyviä uutisia! Olemme nyt lisänneet valikoimaamme Pure Glow -hampaiden värikorjausseerumin, joka auttaa korjaamaan hampaiden sävyä, ja voit tehdä sen kaiken kotona. Seerumi korjaa värivirheitä, jo ensimmäisellä käyttökerralla, ja muutamassa viikossa voit huomata pysyviä tuloksia!

Voit käyttää seerumia päivittäin hampaiden pesun jälkeen. Seerumi on hellävarainen joten se on erinomainen valinta myös niille, joilla on herkät hampaat. 

Seerumi korjaa hampaiden värivirheitä hellävaraisesti mutta tehokkaasti, paljastaen säihkyvän valkoisen ja täydellisen hymyn. Koe ammattilaisen tason hampaiden valkaisu oman kotisi rauhassa ja mukavuudessa. Sano lopulliset hyvästit keltaisille hampaille ja kahvitahroille.

Käyttö

Levitä seerumi hampaille hammasharjalla ja anna sen tehdä taikansa 2-3 minuutin ajan. Sylkäise tuote pois ja huuhtele suu huolellisesti vedellä. Tuotetta ei tule niellä.

Ainesosat

Glycerin, Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, Cl17200/D&C Red No. 33, CI42090/ FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 6430076878472