+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Physiomer Hypertonic spray 20 ml

Physiomer Hyperton Spray on hypertoninen nenäsuihke, joka helpottaa tukkeutuneen nenän ja paineisten sivuonteloiden oireita osmoottisen vaikutuksen ansiosta. Sopii käytettäväksi esim. vilustumisen, allergian tai nenä- tai sivuontelovaivojen (rinosinuiitti) aikana. Se vähentää sivuonteloiden painetta ja sopii erityisesti myös kroonisiin vaivoihin.

Lisää...
9,50 €
SKU
7319861014686
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 9,50 €
Myy ja toimittaa Apomera
Physiomer Hypertonic spray 20 ml

Physiomer Hyperton Spray on hypertoninen nenäsuihke, joka helpottaa tukkeutuneen nenän ja paineisten sivuonteloiden oireita osmoottisen vaikutuksen ansiosta. Sopii käytettäväksi esim. vilustumisen, allergian tai nenä-tai sivuontelovaivojen (rinosinuiitti) aikana. Se vähentää sivuonteloiden painetta ja sopii erityisesti myös kroonisiin vaivoihin.

Physiomer Hyperton Spray sisältää hypertonista merivettä (2,2%). Merivesi on peräisin Saint Malon rannikolta. Hypertoninen suolaliuos auttaa palauttamaan nenän limakalvojen normaalin toiminnon ja poistaa ylimääräistä nestettä turvonneista sivuonteloista.

Physiomer Hyperton Spray on korva-, nenä- ja kurkkutautilääkärien suosittelema ja sitä voi käyttää päivittäin tai tarpeen mukaan, sillä se ei vahingoita limakalvoja pitkäaikaisessakaan käytössä. Sitä voi käyttää myös raskaana olevat tai imettävät naiset sekä korkeasta verenpaineesta, sydän- tai kilpirauhastaudista kärsivät.

Pakkaus 20 ml. Käytä tuote 6 kuukauden kuluessa ensimmäisestä käytöstä.

Käyttö

Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille 1-2 suihketta kumpaankin sieraimeen 2-3 kertaa päivässä, korkeintaan 3 kk ajan.

Ainesosat

Hypertoninen, luonnollinen merivesi, joka sisältää mineraaleja ja hivenaineita (2,2% NaCl). Huuhteleva, nestettä poistava.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 7319861014686
Tavaramerkki Physiomer