+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

PT Nomai Kuukupin puhdistusgeeli 75ml

Nomai puhdistusgeeliä voit käyttää niin kuukupin kuin koko vartalon pesuun. Se on tuoksuton, vegaaninen, pH-tasapainotettu ja hellävaraisesti puhdistava geeli.
Lisää...
8,90 €
SKU
6429810015044
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 8,90 €
Myy ja toimittaa Apomera
PT Nomai Kuukupin puhdistusgeeli 75ml

Nomai puhdistusgeeliä voit käyttää niin kuukupin kuin koko vartalon pesuun. Se on tuoksuton, vegaaninen, pH-tasapainotettu ja hellävaraisesti puhdistava geeli. Tuote on valmistettu Suomessa ja sillä on Avainlippumerkki. Vegaaninen.

Kupin peseminen ja säilyttäminen: Kun kuukautiset ovat ohi, desinfioi kuppi keittämällä sitä 10 minuuttia väljässä vedessä tai pese se antiseptisella liuoksella. Sen jälkeen anna kupin kuivua ilmavasti ja lopuksi sujauta kuppi sille tarkoitettuun hengittävään puuvillaiseen säilytyspussiin. Pussi suojaa kuppiasi, ja se kulkee kätevästi mukanasi, kun seuraavat kuukautisesi alkavat lähestyä.

Ainesosat: Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Propanediol, Sodium Chloride, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid, Lactic Acid.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 6429810015044
Tavaramerkki Nomai