ILMAINEN TOIMITUS kaikille ja Puhdas+ tuotteiden ostajille nenäsuihke LAHJA mukaan niin kaun kuin lahjatuotteita riittää

Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin

Hiustenhoito

Hiukset joutuvat alttiiksi sekä säälle ja tuulelle että mekaaniselle kuormitukselle kampaamisen, harjaamisen, föönauksen ja kemiallisten valmisteiden käytön yhteydessä. Nämä rasitukset saattavat repiä rikki hiuksen uloimmat, suojaavat solut ja tästä syystä on hyvä antaa hiusten levätä silloin tällöin. Pese ne miedolla shampoolla, hiero päänahkaa ja harjaa pehmeällä harjalla.

Jos sinulla on kuiva päänahka ja/tai hilseongelmia, löydät meiltä erityisiä, hieman miedompia tuotteita, jotka eivät kuivata päänahkaa. Vakavampien oireiden ollessa kyseessä löytyy myös tuotteita, jotka tappavat sientä, joka on tavallinen syy vakavaan hilseenmuodostumiseen.

Hiustenlähtö on myös tavallinen ongelma, jota voidaan nykyisin hoitaa erityisillä apukeinoilla, jotka stimuloivat karvatuppeja, esimerkiksi Rogaine ja Recrea.

Meillä on laaja valikoima tuotteita hiustenhoitoon (sekä normaaleille että rasvaisille hiuksille), hilsettä ja kuivaa päänahkaa varten, sekä tuotteita hiustenlähtöön tuotemerkeiltä ACO, Björn Axén, Daxxin, Dermalex, Minoxodil, Nuxe, Recrea, SachaJuan ja Vichy Dercos.

Tuotteet 1 - 25 yhteensä 267

Set Descending Direction
per sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1 - 25 yhteensä 267

Set Descending Direction
per sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5