+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Gynevia emätingeeli 8x5ml

Gynevia lievittää bakteerivaginoosin oireita ja estää uusiutumisen.

Lisää...
16,50 €
SKU
7640175040239
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 16,50 €
Myy ja toimittaa Apomera
Gynevia emätingeeli 8x5ml

Gynevia lievittää bakteerivaginoosin oireita ja estää uusiutumisen.

Bakteerivaginoosi on emättimen bakteerikannan häiriö, jossa limakalvoa puolustavat laktobasillit (maitohappobakteerit) korvaantuvat haitallisilla bakteereilla. Samalla valkovuodon pH-arvo nousee. Se aiheuttaa epämiellyttävää hajua ja tunnetta. Gynevia lievittää bakteerivaginoosin oireita sekä palauttaa nopeasti normaalin bakteeritasapainon ja pH:n.

Jokaisella naisella on omanlaisensa bakteerikanta. Gynevia vaikuttaa yksilöllisesti ja edistää vain hyvien laktobasillien lisääntymistä.

Laktobasillit estävät haitallisten bakteerien kasvua, suojaavat mahdollisesti ennenaikaiselta synnytykseltä, vähentävät sukupuolitautien riskiä ja suojaavat kohdunkaulan solumuutoksilta. Laktobasillit huolehtivat emättimen hyvinvoinnista.

Gynevia on hormoniton helpotus vaihdevuosioireisiin. 

Vaihdevuosioireisiin on kehitetty sekä hormoneja sisältäviä että hormonittomia hoitovaihtoehtoja. Gynevia on hormoniton helpotus vaihdevuosioireisiin. Se on uudenlainen apteekeissa myytävä emätingeeli, joka auttaa kokonaisvaltaisesti emättimen hyvinvointiin. Gynevia palauttaa emättimen normaalin bakteerikannan, sekä pH:n ja lisäksi se kosteuttaa limakalvoja. Se on monipuolinen ja tehokas valmiste vaihdevuosista johtuviin emättimen limakalvo-oireisiin. 

Gynevia on yhdistelmä alfa-glukaanioligosakkarideja, glyserolia ja maitohappoja. Alfa-glukaanioligosakkaridit ovat ravintoaineita, jotka edistävät vain hyvien laktobasillien kasvua. Gynevia auttaa bakteerikannan tasapainottamiseen jokaisella käyttäjällä yksilöllisesti. Maitohappo puolestaan laskee luonnostaan emättimen pH:ta. Nämä ominaisuudet yhdessä taltuttavat tulehduksia. Glyseroli taas kosteuttaa emättimen limakalvoja sekä lievittää tehokkaasti kutinaa.

Hajusteeton CE-merkitty tuote.

Käyttö

Käytä mieluiten iltaisin nukkumaan mennessä. Lievän bakteerivaginoosin oireisiin: 1 annos (putkilo) päivässä 8 peräkkäisenä päivänä emättimeen. Hoito toistetaan seuraavien kuukautisten jälkeen. Seksin/kuukautisten jälkeisiin oireisiin: 1 annos (putkilo) kahtena peräkkäisenä iltana emättimeen. Bakteerivaginoosin ennaltaehkäisyyn/ toistuvissa bakteeritasapainon häiriötilanteissa: 8-päivänen hoito toistetaan 6 kuukauden välein. Hoito aloitetaan seuraavana päivänä kuukautisten päätyttyä. Limakalvojen kosteutukseen ja hoitoon: 1 annos (putkilo) päivässä annostellaan 16 peräkkäisenä päivänä emättimeen. Ylläpitohoitona 1 annos (putkilo) kaksi kertaa viikossa.

Ainesosat

Vesi, glyseroli, maitohappo, alfa-glukaanioligosakkaridi, polyakrylamidi, C13-14 isoparafiini, natriumbentsoaatti, laureth-7, kaliumsorbaatti.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 7640175040239