+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Enteromicro complex tabletit, täydennysrehu koiralle ja kissalle 120 tabl

Enteromicro Complex on hyvänmakuinen täydennysrehuvalmiste suoliston tasapainoisen tilan ylläpitoon tai palauttamiseen. Valmiste sopii erityisesti lääkehoidon, stressin tai ruokavalionmuutoksen aiheuttaman akuutin ripulin tai pitkittyneen löysävatsaisuuden tukihoitoon. Voidaan käyttää jatkuvasti tai tarvittaessa kuureina.
Lisää...
Tarjoushinta 78,75 € Normaalihinta 87,50 €
SKU
8032644301009
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 89,00 €
Myy ja toimittaa Apomera
Enteromicro complex tabletit, täydennysrehu koiralle ja kissalle 120 tabl

Enteromicro Complex on hyvänmakuinen täydennysrehuvalmiste suoliston tasapainoisen tilan ylläpitoon tai palauttamiseen. Valmiste sopii erityisesti lääkehoidon, stressin tai ruokavalionmuutoksen aiheuttaman akuutin ripulin tai pitkittyneen löysävatsaisuuden tukihoitoon. Voidaan käyttää jatkuvasti tai tarvittaessa kuureina. Kätevät makutabletit sopivat isommille koirille ja maistuva pasta kissoille sekä pienille koirille. Riittoisat pakkaukset ja helppo annostus kerran vuorokaudessa tuovat avun lemmikkisi suolistolle.

Sisältää 120 tablettia.

Enteromicro Complex -valmisteiden koostumus on valittu tukemaan suoliston tilan tasapainottumista ja rauhoittumista. Valmiste sisältää Enterococcus faecium -maitohappobakteereja mikrokapseloidussa muodossa. Lisäksi siinä on runsaasti prebiootteja ja kuituja, jotka toimivat ravintoaineina suoliston luonnollisille hyville bakteereille. Butyraatit tukevat suoliston limakalvon eheyttä ja karhunvatukan lehtien tanniinit rauhoittavat ja puhdistavat limakalvon pintaa. Fenkolista saatava anetoliuute auttaa rentouttamaan suoliston lihasjännitystä. Kokeile tuotetta myös allergiselle ja kutiavalle koiralle!

Annostelu kerran päivässä: 1 tabletti 10 painokiloa kohden.

Koostumus: Tabletit: Hiiva (mannaani-oligosakkaridien (MOS) lähde), frukto-oligosakkaridit (FOS), maltodekstriini, magnesiumstearaatti, ternimaito, sitrushedelmien pektiini, voihapposuolat (butyraattien lähde) Pasta: Vaseliini, soijapapuöljy, mallasjauhe, fruktooligosakkaridit (FOS), maitohera, hiiva (mannaanioligosakkaridien (MOS) lähde), ternimaito. 

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 8032644301009
Tavaramerkki -