+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Ekulf Twice Junior 6-12 vuotta Hammasharja, 2 kpl

Ekulf Twice Junior on aivan uusi hammasharja, joka on suunniteltu hampaan koon mukaan, ja joka sopii henkilöille 6-12 vuotta. Uusi kompakti harja pehmeillä ja päistä pyöristetyillä harjaksilla tekee hampaiden harjaamisesta erittäin hellävaraisen sekä hampaalle että ienreunalle.

Toimitetaan väreissä valkoinen, oranssi, musta ja vaaleanpunainen.

Se, minkä värin saat, tulee olemaan yllätys!

Lisää...
2,20 €
SKU
P1030
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 2,20 €
Myy ja toimittaa Apomera
Ekulf Twice Junior 6-12 vuotta Hammasharja, 2 kpl

Ekulf Twice Junior on aivan uusi hammasharja, joka on suunniteltu hampaan koon mukaan, ja joka sopii henkilöille 6-12 vuotta.

Uusi kompakti harja pehmeillä ja päistä pyöristetyillä harjaksilla tekee hampaiden harjaamisesta erittäin hellävaraisen sekä hampaalle että ienreunalle. Harjapää on huomattavasti pienempi kuin tavallisessa hammasharjassa, minkä ansiosta se ulottuu helposti ja kätevästi harjaamaan hampaan kaikki pinnat. Pitkä varsi on ergonominen ja sopii ihanteellisesti siihen, että äiti tai isä ja lapsi pitävät yhtaikaa kiinni hammasharjasta. Varressa on kaareva muotoilu, minkä ansiosta hammasharja istuu vakaasti kädessä ja ulotut helposti takimmaisiin hampaisiin. Varsi on valmistettu polypropeenista ja harjaskuidut polyamidista, minkä ansiosta hammasharja on helppo kierrättää ympäristönäkökulmasta.

Toimitetaan väreissä valkoinen, oranssi, musta ja vaaleanpunainen. Se, minkä värin saat, tulee olemaan yllätys!

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU P1030
Tavaramerkki Ekulf