+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Batiste Original kuivashampoo 350 ml

Batiste Original on tuoksultaan klassisen raikas. Moninkertaisesti palkittu Batiste-kuivashampoo on todellinen huonojen hiuspäivien pelastaja. Se on täydellinen pika-apu hiusten puhdistamiseen ja raikastamiseen pesujen välillä, ilman vettä. Sisältää 350 ml.

Lisää...
Tarjoushinta 5,98 € Normaalihinta 9,20 €
SKU
5010724535950
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 8,80 €
Myy ja toimittaa Apomera
Batiste Original kuivashampoo 350 ml

Batiste Original on tuoksultaan klassisen raikas. Moninkertaisesti palkittu Batiste-kuivashampoo on todellinen huonojen hiuspäivien pelastaja. Se on täydellinen pika-apu hiusten puhdistamiseen ja raikastamiseen pesujen välillä, ilman vettä. Muutama nopea suihkaus muuttaa tyyliäsi välittömästi. Hiukset näyttävät puhtailta ja raikkailta sekä tuntuvat runsaammilta. Sisältää 350 ml.

Käyttö

NÄIN SAAT UPEAT HIUKSET HETKESSÄ:
1. Ravista pulloa hyvin. Pidä pulloa 30 cm etäisyydellä kuivista hiuksista, jaa hiukset osiin ja suihkuta shampoota hiusjuuriin.
2. Hiero huolella sormenpäillä, jotta hiusjuuret peittyvät kunnolla.
3. Poista ylimääräinen kuiva¬shampoo harjaamalla ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Ainesosat

Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Parfum (fragrance), Cetrimonium Chloride, Distearyldimonium Chloride, Alpha- Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 5010724535950
Tavaramerkki Batiste