+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Alga Cicosa Reparative Lotion Korjaava Hoitoneste, 40 ml

ALGA CICOSA® Reparative Lotion on tarkoitettu kosteiden ihoalueiden ärsytyksen hoitoon. Se sisältää patentoidun Alga Sendatu®-uutteen, joka on pitkän kehitys- ja tutkimustyön tulos. Se stimuloi ihon pintakerrosten korjaantumista: edistää epidermiksen rakenteen uudistumista ja suojaavan kerroksen palautumista (in vitro ja ex vivo).
Lisää...
Tarjoushinta 12,67 € Normaalihinta 14,90 €
SKU
3760211482688
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 15,60 €
Myy ja toimittaa Apomera
Alga Cicosa Reparative Lotion Korjaava Hoitoneste, 40 ml

ALGA CICOSA® Reparative Hoitoneste kuivattaa, korjaa ja desinfioi ärtyneen ihoalueen (esimerkiksi vettyneen ihon). Koostumus sisältää Alga Sendatu®:mia, joka on patentoitu luonnollinen ihoa korjaava uute punaisesta levästä. Uute edistää ihon pinnan korjaantumista ja parantumista. Hoitonesteen salaisuus piilee sen huipputeknisessä koostumuksessa: se suojaa sekä UV säteitä ja vapaita happiradikaaleja vastaan, samalla muodostaa pitkäaikaisen suojakalvon, joka suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta, ehkäisee kuivumisen ja tuo joustavuutta iholle. ALGA CICOSA® Reparative Lotion on tarkoitettu kosteiden ihoalueiden ärsytyksen hoitoon. Se sisältää patentoidun Alga Sendatu®-uutteen, joka on pitkän kehitys- ja tutkimustyön tulos. Se stimuloi ihon pintakerrosten korjaantumista: edistää epidermiksen rakenteen uudistumista ja suojaavan kerroksen palautumista (in vitro ja ex vivo). Tämä eksklusiivinen uute on valmistettu merilevästä (Gelidium sesquipedale), joka on peräisin Baskimaan rannikolta, ja sitä saadaan ympäristöystävällisellä uutto- ja keräysmenetelmällä. Korjaava hoitoneste sisältää ainesosia, jotka on valittu erityisesti maseraation eli vettymän poistamiseksi ja bakteerien lisääntymisen riskin rajoittamiseksi, helpottamaan korjausprosessia vaurioituneen ihon vaikeasti kuivuvilla alueilla. Ainutlaatuinen koostumus: sertifioitu orgaaninen tuote patentoidulla korjaavalla uutteella. Sopii koko perheelle: vauvoille, lapsille, aikuisille Hypoallergeeninen koostumus ilman lisättyjä hajusteita allergiariskiä minimoiden. Soveltuu käytettäväksi kasvoille ja vartalolle.

40 ml. 

Ravista ennen käyttöä. Levitä 1-2 kertaa päivässä vanulapun avulla tai suoraan pullon kärjestä puhtaalle hoidettavalle ihoalueelle. Käytetään vain iholle, ei limakalvoille. Vältä silmänympärysihoa.

Aqua, Zinc Oxide, Glycerin, Kaolin, Gelidium Sesquipedale Extract, Zinc PCA, Copper PCA, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Bisabolol*, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. *Luomutuotettu ainesosat 99,9% luonnollista alkuperää olevia ainesosia / 44,88% luomuviljeltyjä ainesosia.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 3760211482688
Tavaramerkki Alga Cicosa