+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

A.Vogel

Tuoreus takaa vaikutuksen

Alfred Vogel teki uutteraa pioneerityötä ja kiersi maailmalla tutkimassa kasvien vaikutuksia. Hän ymmärsi, että kokonaisista, tuoreista kasveista saaduilla uutteilla on suurempi vaikutus kuin kuivatuilla kasveilla. Tuoreus on yhä edelleen Vogelin tärkeä periaate ja korkean laadun tae. Laatu tarkoittaa Vogelille myös luonnon kunnioittamista ja yritys on sitoutunut vastuulliseen toimintaan, joka tarkoittaa mm. luomuviljelyä, tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty GMO raaka-aineita, eikä eläinkokeita.

Intohimosta luontoon ja tieteeseen

A.Vogel AG on Sveitsin suurin rohtokasvivalmisteiden valmistaja. Yritys on yksi maailman tärkeimmistä perinteisiin perustuvan, samalla modernin ja tieteeseen pohjautuvan kasviperäisen hoidon puolestapuhujista. Pitkän iän salaisuus on uniikit tuotteet, korkea laatu ja asiakkaiden luottamus. Kasvitutkimusta tehdään yhdessä yliopistojen kanssa ja tuotekehityksen laatustandardit ovat kansainvälisesti huippuluokkaa.

Tasapainon ja luontoarvojen puolesta

Alfred Vogelin uutteran työn lähtökohtana oli rakkaus luontoa kohtaan ja halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Terveellinen, tasapainoinen elämäntapa sekä tieteeseen perustuvat ja tutkitut tuotteet toimivat tänäkin päivänä hyvän elämän lähteinä.

Tuotteet 26-28 / 28

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu