ILMAINEN TOIMITUS kaikille ja Puhdas+ tuotteiden ostajille nenäsuihke LAHJA mukaan niin kaun kuin lahjatuotteita riittää

Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin

Flunssa

Suomalaisten yleisin sairaus on flunssa, jonka oireet ovat kaikille turhankin tuttuja; yskimistä, särkyä, nuhaa, kipeä kurkku ja jopa kuumetta. Flunssa vaivaa ylähengitysteitä ja silloin myös hengittäminen nenän kautta on hankalampaa. 

Vilustuminen ja flunssa ovat ympäristössämme olevien virusten aiheuttamia, eikä ole epätavallista, että aikuiset sairastuvat pari kertaa vuodessa ja lapset vielä useammin. Syksyn ja talven aikana flunssat leviävät helposti pisaratartuntoina päiväkodeissa, kouluissa ja työpaikoilla.

Verkkokaupastamme löydät tuotteita, jotka voivat ennaltaehkäistä vilustumista ja flunssaa: sinkkivalmisteet, C-vitamiinit ja monivitamiinit, sekä tuotteita, jotka lievittävät oireita ja kuten nenäsuihkeet, Carmolis-yrttitipat ja nenänhuuhtelukannut. Kun olet vilustunut ja flunssainen, on tärkeää, että juot myös paljon nestettä etkä rasita liikaa kehoasi. Muista myös hyvä käsihygienia.

Tuotteet 1 - 25 yhteensä 86

Set Descending Direction
per sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tuotteet 1 - 25 yhteensä 86

Set Descending Direction
per sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4