+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

BURANA-CAPS 400 mg 30 kaps, pehmeä

Burana-Caps 400 mg kapselit lievittävät nopeasti tilapäisiä kipuja ja kuumetiloja. Lääkeaine on valmiiksi liuotettuna nesteeseen ja siksi se imeytyy ja vaikuttaa nopeasti. Burana-Caps -kapselien sisältämä ibuprofeeni on ns. tulehduskipulääke.

Lisää...
13,68 €
SKU
145297
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 13,68 €
Myy ja toimittaa Koivukylän Apteekki
BURANA-CAPS 400 mg 30 kaps, pehmeä

Vaikuttava aine

ibuprofeeni

Käyttötarkoitus

Kivun lievittäminen ja kuumeen alentaminen. Ibuprofeeni lievittää mm. päänsärkyä, hammassärkyä, kuukautiskipuja, reumasärkyä, migreeniä, lihassärkyjä ja nivelkipuja. Lisäksi sitä käytetään flunssan eli nuhakuumeen ja influenssan oireisiin.

Annostus

Astmaatikot, mahahaavalle alttiit henkilöt, verenpainetautia tai sydämen vajaatoimintaa sairastavat eivät saa käyttää lääkettä ilman lääkärin määräystä.

Jos lääkäri on määrännyt lääkettä, sitä käytetään lääkärin ohjeen mukaan. Pitkäaikaiseen käyttöön vain lääkärin määräyksestä. Tilapäisten kipu- ja kuumetilojen hoidossa aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille 1 kapseli 1–3 kertaa vuorokaudessa. Migreenin hoidossa 1 kapseli kerta-annoksena heti oireiden ilmaantuessa ja tarvittaessa annoksen voi uusia 4–6 tunnin välein; korkeintaan 3 kapselia päivässä. Alle 12-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan. Kapselit eivät sovellu alle 40 kg painaville henkilöille.

Lääkkeen ottaminen

Kapselit otetaan runsaan nesteen, esim. vesilasillisen, kera pystyasennossa. Kapselia ei saa pureskella.

Vaikutustapa

Ibuprofeeni kuuluu tulehduskipulääkkeisiin. Se estää prostaglandiinien muodostumista elimistössä. Prostaglandiinit ovat aineita, joita elimistössä syntyy muun muassa tulehduksen ja vamman yhteydessä. Ne herkistävät hermoja kivulle, voimistavat turvotusta kudoksissa ja nostavat ruumiinlämpöä. Ibuprofeeni vähentää prostaglandiinien määrää, jolloin kipu ja turvotus lievittyvät ja kuume laskee.

Haittavaikutukset

Lääkkeen käytön aikana voi joskus esiintyä mielialan laskua, uneliaisuutta, pyörrytystä, päänsärkyä, korvien soimista, turvotuksia, mahavaivoja tai iho-oireita.

Lääkkeellä voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, joten kaikista muista lääkityksistä ja luontaistuotteista tulee neuvotella lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa. Muita tulehduskipulääkkeitä ei pidä käyttää samanaikaisesti. Yhteiskäyttö ei lisää lääkkeiden tehoa, mutta niiden haitat yleensä lisääntyvät. Vilustumislääkkeinä myytävät itsehoitovalmisteet sisältävät usein tulehduskipulääkkeitä.

Raskaus ja imetys

Ei saa käyttää raskauden aikana. Voidaan käyttää imetyksen yhteydessä.

Säilytys

Alle 25 °C.

Ulkonäkö

Kirkas, punainen, soikea, pehmeä liivatekapseli, joka sisältää kirkasta, viskoosia nestettä. Kapselin pituus n. 15 mm ja leveys n. 10 mm. Merkintä BURANA.


Lue pakkausseloste ennen käyttöä
Lisää...
Lisätietoja
Restricted Kyllä
SKU 145297