+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

BURANA 20 mg/ml 100 ml oraalisusp

Nestemäinen Burana-oraalisuspensio on pienen lapsen kivunlievittäjä. Burana 20 mg/ml oraalisuspensio sisältää vaikuttavana aineena ibuprofeenia. Ibuprofeeni kuuluu tulehduskipulääkkeiden lääkeryhmään. Burana-oraalisuspensiota käytetään suun kautta kuumeen ja lievän tai kohtalaisen kivun oireenmukaiseen hoitoon kolmen kuukauden ikäisille (yli 5 kg:n painoisille) - 12-vuotiaille lapsille.

Lisää...
8,50 €
SKU
035005
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 8,50 €
Myy ja toimittaa Koivukylän Apteekki
BURANA 20 mg/ml 100 ml oraalisusp

Vaikuttava aine

ibuprofeeni

Käyttötarkoitus

Lääkettä käytetään yli 3 kuukauden ikäisten lasten kivun lievittämiseen ja kuumeen alentamiseen.

Annostus

 Jos lääkäri on määrännyt lääkettä, sitä käytetään lääkärin ohjeen mukaan.

20 mg/ml vahvuinen oraalisuspensio on tarkoitettu yli 3 kuukauden ikäisille, alle 12-vuotiaille lapsille, jotka painavat ja yli 5 kg. Se annostellaan pakkauksen sisältämän mittalusikan avulla. Ei saa antaa alle 3-kuukautisille ja alle 5-kiloisille vauvoille ilman lääkärin ohjetta.

Lääkepakkauksessa on yksityiskohtaiset, lasten painokilojen mukaiset annostusohjeet.

Lääkepakkauksen tai lääkärin suosittamia annostuksia ei saa ylittää. Jos 3–5 kuukauden ikäisellä lapsella oireet pahenevat tai jatkuvat, vaikka lääkettä on käytetty 24 tuntia, on käännyttävä lääkärin puoleen. Yli 6 kuukauden ikäisen lapsen oireita hoidettaessa lääkäriin pitää ottaa yhteyttä, jos oireet pahenevat tai hoidosta huolimatta jatkuvat pidempään kuin kolme päivää.

Lääkkeen ottaminen

Oraalisuspensio annostellaan mittalusikan avulla. Käyttöä on vältettävä vesirokon yhteydessä.

Vaikutustapa

Lääke on tulehduskipulääke, joka estää prostaglandiini-nimisten tulehdusvälittäjäaineiden muodostumista elimistössä ja siten lievittää kipua, kuumetta ja turvotusta.

Haittavaikutukset

Lääke aiheuttaa vain harvoin haittavaikutuksia.

Lääkkeellä voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, joten kaikista muista lääkityksistä ja luontaistuotteista tulee neuvotella lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa. 

Jos ilmenee uusia tai epätavallisia mahaoireita, erityisesti verenvuotoa ja erityisesti hoidon alussa, on otettava yhteyttä lääkäriin.

Jos ilmenee ihottumaa tai limakalvomuutoksia, on otettava yhtettä lääkäriin.

Raskaus ja imetys

Ei tulisi käyttää raskauden 1. eikä 2. kolmanneksella. Ei saa käyttää raskauden 3. kolmanneksella. Voidaan käyttää imetyksen yhteydessä. Saattaa palautuvasti heikentää naisten hedelmällisyyttä, eikä tulisi käyttää, jos naispotilas yrittää tulla raskaaksi.

Säilytys

Säilytä alle 25 ºC.

Ulkonäkö

Valkoinen tasajakoinen suspensio.


Lue pakkausseloste ennen käyttöä
Lisää...
Lisätietoja
Restricted Kyllä
SKU 035005