+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Nordaid Sleep Aid Strong -melatoniinisuihke 30 ml / 1,95 mg

Nordaid Sleep Aid Strong -melatoniinisuihke on nopeasti vaikuttava, suoraan suun limakalvoilta imeytyvä ravintolisä nukahtamisen tueksi ja aikaerorasituksen lievittämiseksi.

Lisää...
Tarjoushinta 11,93 € Normaalihinta 15,90 €
SKU
4744272010348
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 15,90 €
Myy ja toimittaa Apomera
Nordaid Sleep Aid Strong -melatoniinisuihke 30 ml / 1,95 mg

Nordaid Sleep Aid Strong -melatoniinisuihke on nopeasti vaikuttava, suoraan suun limakalvoilta imeytyvä ravintolisä nukahtamisen tueksi ja aikaerorasituksen lievittämiseksi.

Suihkeen sisältämä melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa: edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. 

Suihkeen siältämä melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia: edullinen vaikutus saavutetaan ottamalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Riittoisa pakkaus, 200 suihkausta (200 päiväannosta).Suositeltava vuorokausiannos sisältää melatoniinia 1,95 mg. Vegaaninen valinta. Suihke on makeutettu steviasta saatavilla stevioglykosideilla.

Nordaid-sarjan suusuihkeet eivät kuormita vatsaa tai ruoansulatuskanavaa, koska imeytyminen tapahtuu suoraan suun limakalvoilta. Ravintolisän saa siis imeytettyä elimistöönsä vaikka suolisto olisikin huonossa kunnossa tai imeytymisteho muuten heikentynyt (vanhukset, stressaantuneet, suolisto-ongelmaiset).

RAVINTOLISÄ: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Käyttö

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS: Aikuisille yksi suihkaus päivässä ennen nukkumaanmenoa. Suihkauta suoraan suuhun.

Suositeltava vuorokausiannos sisältää melatoniinia 1,95 mg

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sulje korkki käytön jälkeen. Säilytä ja käytä pulloa pystyasennossa. 

Kun tuote otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön, painetaan pumppua  voimakkaasti 3–4 kertaa. Jos tuote on  pitkään käyttämättä, suutin voi tukkeutua. Huuhtele tällöin suutinta  lämpimällä vedellä poistaaksesi tukkeuman. 

HUOM! Älä avaa pulloa, kyseessä on ilmaton tuote (airless-pakkauksen ansiosta ravintolisän säilyvyys on tavallista parempi).

SÄILYTYS: Huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Ainesosat

Vesi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), sitruunatäysmehutiiviste, alkoholi (etanoli), melatoniini, makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit), emulgointiaineet (arabikumi, ksantaanikumi), rantaminttuöljy (Mentha Arvensis), appelsiiniöljy (Citrus sinensis).

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 4744272010348
Tavaramerkki Nordaid