+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Nordaid B12-vitamiinisuihke 30 ml

Nordaidin B12-vitamiinisuihke on suoraan suun limakalvoilta imeytyvä, helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen ravintolisä hermoston normaalin toiminnan, energia-aineenvaihdunnan ja vireyden tueksi. Riittoisa pakkaus: 200 suihkausta (67 päiväannosta).

Lisää...
Tarjoushinta 15,75 € Normaalihinta 21,00 €
SKU
4744272010300
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 21,00 €
Myy ja toimittaa Apomera
Nordaid B12-vitamiinisuihke 30 ml

Nordaidin B12-vitamiinisuihke on suoraan suun limakalvoilta imeytyvä, helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen ravintolisä hermoston normaalin toiminnan, energia-aineenvaihdunnan ja vireyden tueksi. Riittoisa pakkaus: 200 suihkausta (67 päiväannosta).

Nordaidin B12-suihke on suunniteltu aivan erityisesti ihmisille, joiden B12-vitamiinitasot ovat alhaiset tai jotka kärsivät stressin oireista tai väsymyksestä.

Tässä suihkeessa B12-vitamiini on jo valmiiksi aktiivisessa, puhtaassa ja luonnollisessa metyylikobalamiini-muodossa, jonka vuoksi se on suoraan elimistön hyödynnettävissä. 

Nordaidin B12-vitamiinisuihke sopii myös vegaaneille. Erinomaisen imeytyvyytensä ja hyödynnettävyytensä vuoksi aivan erityisen hyvä valinta vanhuksille tai imeytyvyys- ja nielemishaasteita omaaville ihmisille.

Riittoisa pakkaus: 200 suihkaisua (67 päivää). Vegaaninen, helppokäyttöinen, hyvänmakuinen suusuihke. Suihke on makeutettu steviasta saatavilla stevioglykosideilla.

B12-vitamiinisuihkeen hyödyt:
• B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
• B12-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
• B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

Nordaid-sarjan suusuihkeet eivät kuormita vatsaa tai ruoansulatuskanavaa, koska imeytyminen tapahtuu suoraan suun limakalvoilta. Ravintolisän saa siis imeytettyä elimistöönsä vaikka suolisto olisikin huonossa kunnossa tai imeytymisteho muuten heikentynyt (vanhukset, stressaantuneet, suolisto-ongelmaiset).

RAVINTOLISÄ: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Käyttö

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS: Aikuisille 3 suihkausta päivässä. Suihkauta suuhun. 

Suositeltava vuorokausiannos sisältää: B12-vitamiinia 1200 µg (48 000 %*). *päivittäisen saannin vertailuarvosta

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sulje korkki käytön jälkeen. Säilytä ja käytä pulloa pystyasennossa. 

Kun tuote otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön, painetaan pumppua  voimakkaasti 3–4 kertaa. Jos tuote on  pitkään käyttämättä, suutin voi tukkeutua. Huuhtele tällöin suutinta  lämpimällä vedellä poistaaksesi tukkeuman. 

HUOM! Älä avaa pulloa, kyseessä on ilmaton tuote (airless-pakkauksen ansiosta ravintolisän säilyvyys on tavallista parempi).

SÄILYTYS: Huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Ainesosat

Vesi, makeutusaine  (steviasta saatavat stevioliglykosidit), luontaiset aromit (mentoli, viherminttu  (Mentha spicata)), B12-vitamiini (metyylikobalamiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 4744272010300
Tavaramerkki Nordaid