+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Ziaja Natural Care intiimipesugeeli 400 ml

Ziaja Natural Care intiimipesugeeli puhdistaa intiimialueet hellävaraisesti ja hygieenisesti. Vegaaninen koostumus sisältää 99 % luonnollisia ainesosia.
Lisää...
6,70 €
SKU
5901887053514
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 6,70 €
Myy ja toimittaa Apomera
Ziaja Natural Care intiimipesugeeli 400 ml

Ziaja Natural Care intiimipesugeeli puhdistaa intiimialueet hellävaraisesti ja hygieenisesti. Vegaaninen koostumus sisältää 99 % luonnollisia ainesosia. Ei häiritse ihon luonnollista pH-arvoa. Tuotteessa intiimialueiden pesuun sopiva hapan pH-arvo. Kätevä ja riittoisa pumppupullo. Sopii myös yli 3-vuotiaille lapsille. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotekehityksessä on huomioitu ekologisuus, vastuullisuus sekä korkea laatu, joiden pohjalta tuotteiden kasvipohjaiset koostumukset syntyivät. Hellävaraiset ja biohajoavat uusiutuvat ainesosat kosteuttavat ja rauhoittavat.

Tuotteissa on tarkasti valittu green secret –niminen tuoksujen yhdistelmä, jonka raikkaat sitrus-kukkaiset ja puuteriset tuoksunuotit virkistävät aisteja ihonhoitorutiinien aikana.

Pakkaukset on valmistettu polyeteenistä, joka on kierrätettävä materiaali. Pakkausten maitomainen väri muodostuu valmistuksessa käytettävästä raaka-aineesta luonnollisesti - ilman lisättyjä väriaineita.

Natural Care- linjan ulkopakkausten materiaali on hyväksytty kansainvälisellä FSC –metsäsertifikaatilla (Forest Stewardship Council eli Hyvän metsänhoidon neuvosto). FSC -sertifikaatti takaa, että materiaali on saatu vastuullisesti hoidetuista ja laillisista lähteistä, metsänhoidon kestävyyttä heikentämättä.

99 % luonnollinen

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 5901887053514
Tavaramerkki Ziaja