+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

MULTI-MAM PROTECT 30 ML

Multi-Mam Protect on ihanteellinen voide imettäville äideille. Rauhoittaa ja suojaa kuivia ja rikkoutuneita rinnanpäitä. Vegaaninen ja luonnollinen voide rinnanpäiden hoitoon.
Lisää...
8,50 €
SKU
7350068604331
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 8,50 €
Myy ja toimittaa Apomera
MULTI-MAM PROTECT 30 ML

Multi-Mam Protect on ihanteellinen voide imettäville äideille. Rauhoittaa ja suojaa kuivia ja rikkoutuneita rinnanpäitä. Vegaaninen ja luonnollinen voide rinnanpäiden hoitoon.

- Ennaltaehkäisee ja hoitaa nännin ja nännipihan halkeilua ja kuivumista - Voide palauttaa ihoon luonnollista rasvaa -Palauttaa kosteuden säilyvyyden ihossa - 100 % vegaaninen - 100 % luonnollista alkuperää - Neutraali maku ja tuoksu - Helppo levittää ja hellävarainen iholla - Hajustamaton ja säilöntäaineeton - Dermatologisesti testattu.

Käyttötarkoitus: Rauhoittamaan ja suojaamaan kuivia ja rikkoutuneita rinnanpäitä. Korvaa ihon luonnollista rasvaa ja pitää rinnanpäät hyvässä kunnossa. Multi-Mam Protect on ihanteellinen voide imettäville äideille. Rauhoittaa ja suojaa kuivia ja rikkoutuneita rinnanpäitä. Ennaltaehkäisee ja hoitaa nännin ja nännipihan halkeilua ja kuivumista, kun imetys on ajankohtaista. Korvaa ihon luonnollista rasvaa, joka vähenee imetyksessä ja siten pitää rinnanpäät hyvässä kunnossa. Multi-Mam Protect on mieto, vegaaninen voide, joka koostuu pääasiassa kasviöljyistä ja - rasvoista. Multi-Mam Protect on hajustamaton ja säilöntäaineeton. Sen koostumus on luonnollinen ja sen maku ja tuoksu ovat neutraalit. Voidetta ei tarvitse poistaa iholta ennen imetystä. Sen tahraamaton koostumus levittyy ja imeytyy nopeasti. Dermatologisesti testattu.

Raskaus ja Imetys: Tiedossa ei ole vasta-aiheita (kontraindikaatioita) käytettäessä Multi-Mam Protectia raskauden tai imetyksen aikana. Säilytys: Säilytä 10–25 °C:n lämpötilassa.

Annostelu: Voidetta levitetään koko rinnanpään alueelle vähintään kahdesti päivässä imetyksen jälkeen tai tarpeen vaatiessa. Pese kädet. Levitä Multi-Mam Protect -voidetta varovasti nännien ja nänninpihojen iholle jokaisen imetyskerran jälkeen tai tarpeen mukaan. Voidetta ei tarvitse poistaa ennen imetystä.

Ainesosaluettelo: Helianthus Annuus Hybrid Sunflower Seed Oil, Olus Oil, Glyceryl Behenate, Butyrospermum Parkii Butter, Canola Oil, Helianthus Annuus Seed Wax, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Squalane, Camelina Sativa Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Sunflower Seed Oil.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 7350068604331
Tavaramerkki Multi-Mam