+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Laadukkaat tuotteet

Weleda Skin Food, 30 ml

Weleda Skin Food on monikäyttöinen yleisvoide, joka hoitaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja joustavan. Voidaan käyttää kasvovoiteena, käsivoiteena, jalkavoiteena, kynsinauhoille tai kuiviin kyynärpäihin. Skin Food Sisältää luonnollisia kasviperäisiä ainesosia, kuten kehäkukka, kamomilla ja orvokki - perinteisesti käytettyjä aineksia niiden ihoa rauhoittavan ja hoitavan vaikutuksen johdosta - minkä ansiosta Skin Food on luonnollinen perusvoide koko perheelle. Suositellaan kuivalle ja herkälle iholle. Raikas tuoksuinen Skin Food on luonnollinen yleisvoide ja Weledan myydyin tuote! Koko 30 ml.
Lisää...
Tarjoushinta 6,36 € Normaalihinta 7,48 €
SKU
4001638098649
Lisää...
Weleda Skin Food, 30 ml

Weleda Skin Food on monikäyttöinen yleisvoide, joka hoitaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja joustavan. Voidaan käyttää kasvovoiteena, käsivoiteena, jalkavoiteena, kynsinauhoille tai kuiviin kyynärpäihin.

Skin Food Sisältää luonnollisia kasviperäisiä ainesosia, kuten kehäkukka, kamomilla ja orvokki - perinteisesti käytettyjä aineksia niiden ihoa rauhoittavan ja hoitavan vaikutuksen johdosta - minkä ansiosta Skin Food on luonnollinen perusvoide koko perheelle. Suositellaan kuivalle ja herkälle iholle.

Raikas tuoksuinen Skin Food on luonnollinen yleisvoide ja Weledan myydyin tuote!

Koko 30 ml.

Lisää...
Lisätietoja
SKU 4001638098649
Tavaramerkki Weleda