+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

SyylEnd pen annostelukynä 3ml

SyylEnd Pen -syyläkynä hoitaa tehokkaasti syyliä jaloissa, käsissä, kyynärpäissä ja polvissa. Syylänpoistoaine imeytyy suoraan syylään eikä siksi jätä jälkiä ihoon. Käsittele kerran viikossa, kunnes syylä on kokonaan poissa. Yksi kynä riittää n. 30 käsittelykertaan. SyylEnd -syyläkynää voivat käyttää sekä aikuiset että lapset. Jos epäilet syyliä alle 4-vuotiaalla lapsella, on aina käännyttävä lääkärin puoleen ennen käsittelyn aloittamista. Ei lasten ulottuville eikä nähtäville. Ennen tuotteen käyttöä on tutustuttava huolellisesti pakkausselosteen käyttöohjeisiin.

Lisää...
Tarjoushinta 23,12 € Normaalihinta 28,90 €
SKU
7350028706471
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 28,93 €
Myy ja toimittaa Apomera
SyylEnd pen annostelukynä 3ml

SyylEnd Pen -syyläkynä hoitaa tehokkaasti syyliä jaloissa, käsissä, kyynärpäissä ja polvissa. Syylänpoistoaine imeytyy suoraan syylään eikä siksi jätä jälkiä ihoon. Käsittele kerran viikossa, kunnes syylä on kokonaan poissa. Yksi kynä riittää n. 30 käsittelykertaan.

SyylEnd Pen -syyläkynää voivat käyttää sekä aikuiset että lapset. Jos epäilet syyliä alle 4-vuotiaalla lapsella, on aina käännyttävä lääkärin puoleen ennen käsittelyn aloittamista. Ei lasten ulottuville eikä nähtäville. Ennen tuotteen käyttöä on tutustuttava huolellisesti pakkausselosteen käyttöohjeisiin.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 7350028706471
Tavaramerkki Syylend