+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Laadukkaat tuotteet

Vetericyn+ Antimicrobial Hydrogel 89 ml

Vetericyn Plus hydrogeeli on pitkävaikutteinen geelisuihke ihon, ihovaurioiden ja pienten haavojen puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Lievittää kutinaa ja punoitusta viilentämällä hoidettavaa aluetta.
Lisää...
29,90 €
SKU
818582011938
Lisää...
Vetericyn+ Antimicrobial Hydrogel 89 ml

Vetericyn Plus hydrogeeli on pitkävaikutteinen geelisuihke ihon, ihovaurioiden ja pienten haavojen puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Lievittää kutinaa ja punoitusta viilentämällä hoidettavaa aluetta. Turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, ei allergisoi.

Kaikkien Vetericyn® -tuotteiden vaikuttava aine on laajakirjoisesti mikrobisidinen hypokloorihapoke (HOCl). Tuotteet ovat turvallisia myös nuoltuna tai nieltynä. Sopii kaikille eläinlajeille.

Käyttö: RAVISTA PUMPPUMEKANISMI ALAS PAINETTUNA ENNEN KÄYTTÖÄ! Leikkaa tai ajele karvat ja puhdista tarvittaessa karkea lika ja eritteet hoidettavalta alueelta. Käsittele vaurioalue suihkeella niin, että hoidettava alue kostuu kokonaan. Uusi käsittely 2-3 kertaa päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Käsittelyä jatketaan, kunnes alue on täysin parantunut.

Sisältää: Hypokloorihapoke (HOCl) 0,010%.

Lisää...
Lisätietoja
SKU 818582011938
Tavaramerkki Vetericyn plus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista