+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Trix Punkkilasso Animal SF/SE 1 kpl

Poistaa punkit nopeasti ja helposti iholta lassomaisen silmukan avulla. Se on erittäin nopea käyttää ja siksi helppokäyttöinen lemmikkien kanssa.

Lisää...
Tarjoushinta 10,35 € Normaalihinta 11,50 €
SKU
7394287000802
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 11,50 €
Myy ja toimittaa Apomera
Trix Punkkilasso Animal SF/SE 1 kpl

Poistaa punkit nopeasti ja helposti iholta lassomaisen silmukan avulla. Se on erittäin nopea käyttää ja siksi helppokäyttöinen lemmikkien kanssa.

TRIX Punkkilasso on varma, nopea ja kivuton tapa poistaa punkit. Trix Punkkilasso toimii punkin ympärille kiristettävän silmukan periaatteella. Se on erittäin nopea käyttää ja siksi helppokäyttöinen lemmikkien kanssa. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta koko punkki voidaan poistaa kerralla, jolloin tulehduksen riski on pienempi. Pehmeä silmukka ei vahingoita punkkia, mikä on tärkeää tulehdusten välttämiseksi. Punkinpoistaja tarttuu automaattisesti punkkiin oikealla tavalla, nipistämättä tai murskaamatta punkkia.

Pitkä ja kapea muotoilu tekee käytöstä helppoa korvan, paksun turkin ja muiden vaikeiden paikkojen kanssa. Punkkilasso myös toimii erittäin hyvin, vaikka turkista tulee silmukkaan mukaan karvoja.

Poistettava punkki pysyy kiinni kärjessä, jotta voit hävittää punkin koskettamatta sitä.

Käyttö

1. Paina punkkilasson painiketta, jolloin silmukka tulee ulos punkkilasson päästä. Pidä painike painettuna ja aseta silmukka punkin ympärille mahdollisimman lähelle ihoa.

2. Vapauta punkkilasson painike, jolloin silmukka kiristyy punkin ympärille ja suorista punkkilasso pystyasentoon. Pidä kärki koko ajan lähellä ihoa.

3. Kierrä punkkilassoa 360 astetta ja nosta punkki iholta. Puhdista purema-alue.

Jos punkki on pieni (0,4 - 2 mm), punkkilasson kärki tulee painaa punkin vieressä olevaa ihoa vasten koko poistoprosessin ajan.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 7394287000802
Tavaramerkki Trix