Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
KAM-
PANJA

Terveyskaistan Magnesiumsitraatti säästöpakkaus, 2 x 120 tabl

   Tilattavissa. Toimitusaika meiltä 1-3 työpäivää.
Meidän hinta21,50 €
Kampanjahinta14,96 €
Säästät
  Verr. suos. hintaan
30 %
Terveyskaistan Magnesiumsitraatti kehon energia-aineenvaihduntaan ja lihasten toimintaan. Valmiste tukee lihasten ja hermojen normaalia toimintaa.
Säästöpakkauksessa 2 x 120 tabletin pakkausta.
Magnesium vaikuttaa elektrolyyttien tasapainoon ja edistää normaalia energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa. Se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium on tärkeä lihasten, mm. sydänlihaksen, ja hermojen normaalille toiminnalle. Se osallistuu myös luuston ja hampaiden kunnon ylläpitoon, solujen jakautumiseen ja proteiinien tuotantoon. Magnesium osallistuu ainakin 300 aineenvaihduntatapahtumaan elimistössä, joten se on erittäin tärkeä mineraali kehon toiminnalle. Mitä enemmän liikut ja nautit nesteitä, sitä enemmän tarvitset magnesiumia, sillä sitä poistuu kehosta virtsan ja hien mukana. Magnesiumin yleinen saantisuositus on 310-420 milligrammaa (mg) päivässä. Suomalaiset saavat magnesiumia eniten viljavalmisteista, kasviksista (peruna, hedelmät, marjat), juomista (kahvi ja mineraalivesi) ja maitovalmisteista. Mikäli päivittäinen ravinto ei sisällä tarvetta vastaavaa määrää magnesiumia, kannattaa saantia täydentää magnesiumravintolisällä. Terveelle ihmiselle ei kerry liikaa magnesiumia ravinnosta tai suun kautta nautituista magnesiumravintolisistä.
Sitraattimagnesium imeytyy nopeasti, sillä mahan sisällön happamuus ei vaikuta sen imeytymiseen. Se on sopiva valinta, kun haluat täydentää magnesiumvarastojasi nopeasti.

Sisältää 140 tablettia (2 x 120 tabletin pakkausta).
Annostus: 2 tablettia päivässä.

Ainesosat: Magnesiumsitraatti, täyteaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuola, piidioksidi). Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, sokeriton, makeuttamaton, vegaaninen.

Valmistusmaa Suomi.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuoteryhmät Terveys ja liikunta >  Fyysinen aktiivisuus & kuntoilu
Vitamiinit ja lisäravinteet >  Magnesium
UUTTA
KAMPANJAT >  Kesäale
Vegaaniset tuotteet
Tavaramerkki Terveyskaista
Tuotenumero 6430029911270