+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Solgar Gentle Iron 20 mg, 180 kaps

Solgar® Gentle Iron 20 mg on tehokkaasti imeytyvä rautavalmiste, joka sopii erityisesti herkkävatsaisille. Tuotteen rauta on vatsaystävällisessä bisglysinaattimuodossa ja sopii henkilöille, jotka normaalisti saavat turvotusta, ummetusta tai muita oireita rautavalmisteiden käytöstä. Sisältää 180 kaps.
Lisää...
Tarjoushinta 20,64 € Normaalihinta 25,80 €
SKU
0033984012509
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 25,80 €
Myy ja toimittaa Apomera
Solgar Gentle Iron 20 mg, 180 kaps

Solgar® Gentle Iron 20 mg on tehokkaasti imeytyvä rautavalmiste, joka sopii erityisesti herkkävatsaisille. Tuotteen rauta on vatsaystävällisessä bisglysinaattimuodossa ja sopii henkilöille, jotka normaalisti saavat turvotusta, ummetusta tai muita oireita rautavalmisteiden käytöstä.

Annostus

Aikuisille 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytys huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

1 kapseli

Rauta (bisglysinaatti†) 20 mg, 143*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
† Albion International, Inc.
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, sitruunahappo, maltodekstriini), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), piidioksidi.

Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher, Halal
Gluteeniton, maidoton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, hiivaton, vehnätön

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 0033984012509
Tavaramerkki Solgar