+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Mills Jalkaseerumi 30 ml

Kosteuttaa tehokkaasti ja pitää ihon kimmoisana ja ehjänä. Mieto sitruunaruhon tuoksu. Sisältää ihoa suojaavia ainesosia.
Lisää...
16,50 €
SKU
6420611710053
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 16,50 €
Myy ja toimittaa Apomera
Mills Jalkaseerumi 30 ml

Suojaava ja ihoa rauhoittava kosteusseerumi jalkojen ja kynsien tehohoitoon. Antioksidanttinen koostumus tukee jalkojen hyvinvointia. Mills Jalkaseerumi imeytyy nopeasti ihoon eikä tahmaa. Se soveltuu myös kynsinauhojen ja kynsien hoitoon. Mieto tuoksu (sitruunaruoho).

Käyttö: Levitetään puhtaille, kuiville jaloille ja käsille. Sopii myös kynsien ja kynsinauhojen hoitoon.

Säilytys: Säilytetään sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy 6 kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. 

Mills Jalkaseerumi (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch hazel) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Dexapanthenol (Vitamin B5), Retinyl Palmitate, Cholecalciferol, d-α-tocopherol, Niacinamide, Selenium Sulfide, Citrus Limon (Lemon) Fruit Water, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Xanthan Gum, Cymbopogon Flexuosus Leaf (Lemongrass) Oil.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 6420611710053
Tavaramerkki Mills