+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Mills Comforsil Saumaton Vaivaisenluunsuoja, S, 1 kpl

Puettava suoja silikonityynyllä ja kompressiotuella. Saumaton ja pehmeä silikonityyny vaivaisenluun suojaksi. Koko S.
Lisää...
27,00 €
SKU
8434048388509
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 27,00 €
Myy ja toimittaa Apomera
Mills Comforsil Saumaton Vaivaisenluunsuoja, S, 1 kpl

Comforsil Saumaton Vaivaisenluunsuoja on pestävä suoja, joka ehkäisee hiertymiä. Pehmeä silikonityyny kankaan sisällä suojaa ihoa hankaukselta. Vahvennettu kangas tukee isovarpaan oikeaa asentoa. Ihonvärinen ja huomaamaton suoja. Saumaton ja pestävä suoja ehkäisee hiertymiä. Pehmeä silikonityyny kankaan sisällä suojaa ihoa hankaukselta. Vahvennettu kangas tukee isovarpaan oikeaa asentoa. Ihonvärinen ja huomaamaton suoja. Kestää pesun 30 ̊C, mukana pussi tuotteen säilytykseen. Mahtuu kaikenlaisiin kenkiin. 

Koko L, sopii leveälestiselle jalalle, jonka päkiänympärys 22-26 cm.

Oikea koko jalan ympärysmitan mukaan: kapea lestinen jalka, S ympärys max 22 cm leveä lestinen jalka, L ympärys 22-26 cm.

Käyttöohje: 1. Aseta isovarvas tuotteen sisään siten, että tuotteen suuaukon yläosa on samassa tasossa isovarpaan nivelen kanssa. 2. Varmista, että kankaan sisällä oleva silikonipehmuste on vaivaisenluun päällä, jolloin kangassuoja estää ihon hiertymistä.

Pesuohje: Pese käsin haalealla vedellä (30 °C) ja miedolla pesuaineella. Jätä kuivumaan huoneenlämpöön. Ei silitystä. Tuotteen mukana on pussi, joka soveltuu tuotteen pesuun ja säilytykseen. Vain henkilökohtaiseen, päivittäiseen käyttöön.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 8434048388509
Tavaramerkki Mills