+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Linkskin tabletit, täydennysrehu koirille ja kissoille 32 tabl

Linkskin-tuotteet auttavat vahvistamaan elimistön suojamekanismeja sekä sisältä että ulkoa. Tuotteet tasapainottavat ihon ja suoliston normaaliflooraa käsiteltyjen (tyndallisoitujen) laktobasillien (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri) ja kasveista saatavien ainesosien avulla.
Lisää...
Tarjoushinta 33,21 € Normaalihinta 36,90 €
SKU
8032644301313
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 36,90 €
Myy ja toimittaa Apomera
Linkskin tabletit, täydennysrehu koirille ja kissoille 32 tabl

Suoliston tasapainolla on tutkittu yhteys ihon hyvinvointiin. Linkskin-tuotteet auttavat vahvistamaan elimistön suojamekanismeja sekä sisältä että ulkoa. Tuotteet tasapainottavat ihon ja suoliston normaaliflooraa käsiteltyjen (tyndallisoitujen) laktobasillien (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri) ja kasveista saatavien ainesosien avulla. Suihketta ja tabletteja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen esimerkiksi atopian tukihoitoon.

Tabletit 32 kpl.

Tuotteita voidaan käyttää sekä yhdistettynä lääkehoitoon että lääkehoitojen taukojaksoilla, myös alle 3 kg painoisilla tai alle 12 kuukauden ikäisillä koirilla ja kissoilla.

Annostus:

Koirat: 1 tabletti kerran päivässä 10 painokiloa kohden

Kissat: ½ tablettia kerran päivässä 5 painokiloa kohden.

Suositellaan käytettäväksi vähintään 30 vuorokauden ajan. Soveltuu myös jatkuvaan käyttöön.

Koostumus: Dikalsiumfosfaatti, hydrolysoitu lignoselluloosa (polyfenolien lähde), hiivat, kuivattu eläinproteiini, maltodekstriini, Lactobacillus-suvun proteiinipitoiset tuotteet (tyndallisoitu L. rhamnosus SGL06*, tyndallisoitu L. reuteri SGL01*), magnesiumstearaatti, tuoreiden hedelmien ja vihannesten käsittelystä saatavat tuotteet ja sivutuotteet (kurkun kuivauute), helokkiöljy, beta-kaseiini, ternimaitojauhe, ultrasuodatetut eläinproteiinit.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 8032644301313