+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Laadukkaat tuotteet

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Overnight yövoide 40ml

Rauhoittava yövoide kasvoille ja kaulalle. Vähentää kuivuudesta johtuvaa epämiellyttävää tunnetta iholla. Kosteuttaa intensiivisesti. Hajusteeton.
Lisää...
Tarjoushinta 20,72 € Normaalihinta 25,90 €
SKU
3337875800853
Lisää...
La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Overnight yövoide 40ml

Rauhoittava yövoide kasvoille ja kaulalle. Vähentää kuivuudesta johtuvaa epämiellyttävää tunnetta iholla. Kosteuttaa intensiivisesti. Hajusteeton. Testattu allergiaan taipuvaisella iholla. Kevyt koostumus, ei tunnu rasvaiselta. 

KÄYTTÖOHJE: Levitä puhtaalle iholle. Kasvoille ja kaulalle. Suositellaan käytettäväksi Toleriane-puhdistusemulsion jälkeen.

Rauhoittava yövoide, jossa yhdistyvät korkea teho neurosensinen ja rauhoittavien aktiivisten ainesosien sekä sphingobioman tyhdistelmä. - Innovaatio allergiaan taipuvaiselle iholle. - Erittäin hyvä siedettävyys herkälle iholle. - Testattu allergiaan taipuvaisella iholla. - Kosteuttaa välittömästi. - Rauhoittaa välittömästi herkkää ja kuivuuden vuoksi herkistynyttä, kiristelevää ja punoittavaa silmänympärysihoa. - Vähentää kuivuudesta johtuvaa epämukavaa tunnetta kasvoilla (pistelevä, kuumottava tunne). - Ei tuki ihohuokosia. - 0% hajusteita ja alkoholia*. *Ei sisällä etanolia.

ASIANTUNTIJOIDEN KEHITTÄMÄ. Hermeettinen pakkaus suojaa tuotetta kontaminaatiolta ja hapettumiselta. Tämä estää tuotteen kuivumista ja hukkaan menemistä. Tuloksena on vain välttämättömät ainesosat sisältävä koostumus ja optimaalinen siedettävyys. La Roche-Posay on ihon mikrobiomin tutkimuksen pioneeri, joka on tutkinut aihetta jo yli 10 vuotta. Mikrobiomi on ihon näkymätön mikrobeista koostuva ekosysteemi, joka pitää ihon hyvässä tasapainossa. Tämä tutkimus inspiroi meitä kehittämään uusia tuotteita. Korkea siedettävyys. Testattu allergisella iholla.

Lisää...
Lisätietoja
SKU 3337875800853
Tavaramerkki La Roche-Posay