+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

iWhite Supreme valkaiseva hammastahna 75 ml

iWhite Supreme valkaiseva hammastahna päivittäiseen hampaiden valkaisuun ja suojaamiseen.

Lisää...
10,50 €
SKU
5425012531130
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 10,50 €
iWhite Supreme valkaiseva hammastahna 75 ml

iWhite Supreme valkaiseva hammastahna päivittäiseen hampaiden valkaisuun ja suojaamiseen.

iWhite Supreme -hammastahna sopii täydellisesti hampaiden päivittäiseen valkaisuun ja hampaiden suojaamiseen ulkoisilta rasituksilta. Vaikuttavat ainesosat muodostavat hampaiden pintaan suojaavan kerroksen, joka ehkäisee värjäymien syntymistä.
- Värjäymiä neutraloivat aineet ehkäisevät värimuutosten syntymistä hampaisiin
- Valkaisee hampaita erittäin tehokkaasti
- Vahvistaa hampaita

Ainutlaatuinen aktiivisiin mikrohelmiin perustuva tekniikka. iWhite Supreme Whitening -hammastahnassa on aktiivisia mikrohelmiä, jotka sisältävät värjäytymiä neutraloivia tehoaineita.

Käyttö

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi harjaa hampaat joka aterian jälkeen, vähintään 2 kertaa päivässä tai noudata hammaslääkärisi antamia ohjeita.

Älä niele hammastahnaa. Ei sovellu käytettäväksi alle 12-vuotiailla lapsilla. Vältä kosketusta silmien kanssa. Käytetään vain annettujen ohjeiden mukaisesti. Sisältää fluoria. Valkaisee vain luonnollisia hampaita. Lopeta käyttö, jos hampaissa tuntuu kipua tai liiallista herkkyyttä. Käyttö ei ole suositeltavaa, jos olet yliherkkä jollekin ainesosista.

Ainesosat

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Disodium Pyrophosphate, Sodium Polyphosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Alumina, Aroma, Cellulose Gum, Cyclodextrin, Zea Mays Starch, Microcrystalline Cellulose, Sodium Fluoride, Mannitol, Sodium Saccharin, Sodium Hexametaphosphate, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Hydrogenated Lecithin, Monosodium Citrate, Limonene, Citric Acid, CI 77891, CI 74160, CI 77499.

Sisältää natriumfluoridia (1450 ppm F-)

Lisää...
Lisätietoja
SKU 5425012531130
Tavaramerkki iWhite