+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Ice Power PLUS kylmägeeli tuubi 100 ml

Ice Power Plus kylmägeeli lievittää nopeasti ja tehokkaasti kipua ja tulehdusoireita, laskee turvotusta sekä laukaisee lihasjännityksiä. Ice Poweria voidaan käyttää nyrjähdyksiin, venähdyksiin, rasitusvammoihin, niska- ja hartiakipuihin tai nopeuttamaan lihasten palautumista treenin jälkeen. MSM vaikuttaa lihas- ja nivelarkuuden estämisessä, yllättävissä lihasuupumus ja -väsymystilanteissa sekä rasituksesta toipumisessa. Ice Power vähentää turvotusta pehmeissä kudoksissa ja lievittää nivelvaivoja, edistää tulehduksenvastaista prosessia sekä stimuloi kehon omaa parantavaa voimaa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Lisää...
Tarjoushinta 7,92 € Normaalihinta 9,90 €
SKU
6148029150109
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 10,78 €
Myy ja toimittaa Apomera
Ice Power PLUS kylmägeeli tuubi 100 ml

Ice Power Plus kylmägeeli lievittää nopeasti ja tehokkaasti kipua ja tulehdusoireita, laskee turvotusta sekä laukaisee lihasjännityksiä. Ice Poweria voidaan käyttää nyrjähdyksiin, venähdyksiin, rasitusvammoihin, niska- ja hartiakipuihin tai nopeuttamaan lihasten palautumista treenin jälkeen. MSM vaikuttaa lihas- ja nivelarkuuden estämisessä, yllättävissä lihasuupumus ja -väsymystilanteissa sekä rasituksesta toipumisessa. Ice Power vähentää turvotusta pehmeissä kudoksissa ja lievittää nivelvaivoja, edistää tulehduksenvastaista prosessia sekä stimuloi kehon omaa parantavaa voimaa. Pakkaus sisältää 100ml. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

-Tehty Suomessa
-Sopii pitkäaikaisiin lihaskiputiloihin
-Turvallista kivun lievitystä ilman lääkeaineita
-Vaikuttavana aineena mentoli
-Geeli sisältää MSM:ää

Käyttö

Levitä geeliä hoidettavalle alueelle 3-6 tunnin välein esim. venähdyksissä ja rasitusvammoissa, niska-hartiaseudun kiputiloissa sekä nopeuttamaan lihasten palautumista fyysisestä rasituksesta.

Ainesosat

Alcohol denat., Aqua, Carbomer Crosspolymer, CI Food Blue 5, Dimethyl Sulfone (MSM), Eucalyptus globulus Oil, L-Menthol, Triethanolamine

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 6148029150109
Tavaramerkki Ice Power