+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Ice Power kylmägeeli, 150 ml

Ice Power Cold Gel on kylmägeeli mentholilla, joka vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti. Ice Poweria voidaan käyttää nyrjähdyksiin, venähdyksiin, rasitusvammoihin, niska- ja hartiakipuihin tai nopeuttamaan lihasten palautumista treenin jälkeen. Ice Power vähentää turvotusta pehmeissä kudoksissa ja lievittää nivelvaivoja, edistää tulehduksenvastaista prosessia sekä stimuloi kehon omaa parantavaa voimaa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Lisää...
11,90 €
SKU
6418029001047
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 9,35 €
Myy ja toimittaa Apomera
Ice Power kylmägeeli, 150 ml

Ice Power Cold Gel on jäähdyttävä geeli mentolilla, joka vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti. Ice Poweria voidaan käyttää nyrjähdyksiin, venähdyksiin, rasitusvammoihin, niska- ja hartiakipuihin tai nopeuttamaan lihasten palautumista treenin jälkeen. Ice Power vähentää turvotusta pehmeissä kudoksissa ja lievittää nivelvaivoja, edistää tulehduksenvastaista prosessia sekä stimuloi kehon omaa parantavaa voimaa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Voidaan käyttää myös lapsille sekä raskauden aikana. Pakkaus sisältää 150 ml. Ice Power kylmägeeli lievittää nopeasti ja tehokkaasti kivun tunnetta ja tulehdusoireita, laskee turvotusta sekä laukaisee lihasjännityksiä.

-Tehty Suomessa
-Turvallista kivun lievitystä ilman lääkeaineita
-Sopii käytettäväksi koko perheelle (ei alle 2-vuotiaille)
-Vaikuttavana aineena mentoli
-Kliinisesti tutkittu teho

Käyttö

Levitä geeliä hoidettavalle alueelle 3-6 tunnin välein esim. venähdyksissä ja rasitusvammoissa, niska-hartiaseudun kiputiloissa sekä nopeuttamaan lihasten palautumista fyysisestä rasituksesta.

Ainesosat

Alcohol denat., Aqua, Carbomer Crosspolymer, Eucalyptus globulus Oil, Food Blue 5, Glycerin, L-Menthol, Sodium Hydroxide

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 6418029001047
Tavaramerkki Ice Power