+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

ICE 'n' HOT kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli 90 g

ICE n HOT on kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lihasten ja nivelten kiputilojen lievittämiseen. 

Lisää...
9,90 €
SKU
6418029906090
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 9,90 €
Myy ja toimittaa Apomera
ICE 'n' HOT kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli 90 g

ICE n HOT on kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lihasten ja nivelten kiputilojen lievittämiseen. 

Mentolia sisältävä geeli viilentää pitkävaikutteisesti ja vaikutusta seuraa miellyttävä lämmöntunne, joka rentouttaa lihasjännityksiä. Käytä ICE n HOT geeliä mm. jännittyneille ja rasittuneille lihaksille, niska- ja hartiakipuihin ja lievittämään nivelten kiputiloja. Geeli sopii myös käytettäväksi ennen urheilusuoritusta sekä nopeuttamaan palautumista fyysisestä rasituksesta.

Käyttö

Levitä geeliä hoidettavalle alueelle 2-4  kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Pese kädet huolellisesti saippualla käytön jälkeen. Sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Sopii käytettäväksi yli 5-vuotiaille.
Tuote sisältää chiliuutetta, älä käytä, mikäli olet allerginen tai yliherkkä tuotteen ainesosille. Huomioithan, että fyysinen rasitus tai lämpö (esim. sauna) saattaa voimistaa lämpövaikutusta. Vältä aineen joutumista silmiin, limakalvoille ja haavoihin.Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

Aqua pur, Camphor, Capsicum Oleoresin, Carbomer, Cera Microcrystallina, Ceterateth-20, Coconut Oil, Cocoyl Caprylate/caprate, Ethanol, Ethylhexylglycerin, L-Menthol, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Propanediol, Sodium Hydroxide

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 6418029906090