+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

GeloRevoice Kurkkutabletti Sitrus-Mentoli 20 tabl.

11,35 €
SKU
4029125116973
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 11,35 €
Myy ja toimittaa Apomera
GeloRevoice Kurkkutabletti Sitrus-Mentoli 20 tabl.

GeloRevoice® kurkkutabletit suojaavat tehokkaasti suun ja nielun limakalvoja ja helpottavat esimerkiksi kurkun ärsytystä, kutiavaa kurkkua ja äänen käheyttä. Niitä käytetään lievittämään mm. äänen käheyttä, kurkun ärsytystä, kutiavaa kurkkua ja limakalvojen kuivumista.

Useat tekijät voivat ärsyttää ja kuivata suun ja nielun limakalvoja, esimerkiksi:
• äänen ylirasitus
• rajoittunut hengitys nenän kautta (esim. vilustumisen johdosta)
• lämmityksen tai ilmastoinnin aiheuttama kuiva ilma
• siitepölyallergia (heinänuha)
• tupakointi.

Vaikutustapa: GeloRevoice® kurkkutabletit muodostavat liuetessaan erityisen hydrogeeliyhdistelmän, joka sisältää hyaluronihappoa. Tämä tarttuu hyvin limakalvojen pintaan ja toimii suojakalvona ärtyneillä alueilla. Kevyesti poreilevan vaikutuksensa ja erityisen kivennäisaineiden yhdistelmän ansiosta syljeneritys vilkastuu tehokkaasti. Tämä on erittäin tärkeää, jotta muodostunut hydrogeeliyhdistelmä leviää tasaisesti suun ja nielun alueelle.

Ärtyneet alueet suussa ja nielussa voivat jälleen elpyä. Vaivat, kuten äänen käheys, kurkun kutina, yskänärsytys sekä kuivat limakalvot ja niiden aiheuttama kurkkukipu lievittyvät. GeloRevoice® kurkkutableteissa on miellyttävän kevyt sitruunan ja mentolin maku.

Käyttö

Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille. Suosittelemme tabletin ottamista ruokailun jälkeen.

1 tabletti imeskeltynä, tarvittaessa 2-3 tunnin välein. Enintään 6 tablettia päivässä.

Imeskele GeloRevoice® kurkkutablettia hitaasti kunnes se on liuennut täysin, jotta hydrogeeliyhdistelmä on täysin muodostunut ja päässyt kokonaan leviämään. Kurkkutabletteja ei saa pureskella tai niellä kokonaisina.

Koostumus

Ksantaania, karbomeeri, natriumhyaluronaatti.
Muut ainesosat:
Isomalti, natriumvetykarbonaatti, ksylitoli, sitruunahappo, makrogoli, aromit (appelsiini-greippi, piparminttu), kaliummonohydrofosfaatti, sinkkistearaatti, piidioksidi, sukraloosi.

GeloRevoice® kurkkutabletit eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Tabletit ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Säilytä GeloRevoice® kurkkutabletteja kuivassa paikassa, alle 25 °C:n lämpötilassa. Sulje alumiiniputkilo huolellisesti aina kun olet ottanut tabletin.

Säilytä lääkinnällisiä tuotteita huolellisesti. Säilytä poissa lasten ulottuvilta.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 4029125116973
Tavaramerkki GeloRevoice