+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Forme Heat Protection 250 ml

LÄMPÖSUOJASUIHKE
  •  Sopii kaikille hiustyypeille
  •  Suojaa hiusta jopa 220°C lämmöltä
  •  Antaa kevyttä pitoa muotoiluun
  •  Vegaaninen
Lisää...
Tarjoushinta 16,58 € Normaalihinta 19,50 €
SKU
6417150017125
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 19,50 €
Myy ja toimittaa Apomera
Forme Heat Protection 250 ml
Suojaathan hiuksesi föönaamiselta ja kuumilta muotoiluvälineiltä? Kauraöljyä sisältävä lämpösuojasuihke, joka antaa erittäin tehokasta suojaa hiuksillesi jopa 220°C saakka. Ehkäisee kosteuden haihtumista hiuksista. Parantaa muotoilurautojen liukumista hiuksen pinnalla ja antaa kevyttä pitoa muotoiluun. Tuotteen sisältämä kauraöljy kosteuttaa ja ravitsee hiusta monipuolisesti.
 
Sisältää 250 ml.
 
Suihkuta tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Kampaa hiukset ennen muotoilua.

Kuumuus haihduttaa hiuksesta kosteutta ja kuiva hius on luonnollisesti hauraampi murtumille sekä katkeamiselle. Usein lämpösuojan ajatellaan olevan tarpeellinen vain todella kuumia muotoilurautoja käytettäessä, mutta föönauskin haihduttaa hiuksen luonnollista kosteutta ja näin ollen vahingoittaa hiusta.

Suosittelemme lämpösuojan käyttöä poikkeuksetta, kun föönaat tai muotoilet/suoristat hiuksiasi muotoiluraidoilla. Lämpösuoja on tärkeää saada suihkutettua tasaisesti hiuksiin. Helpottaaksesi lämpösuojan jakautumista, jaa hiukset osioihin ja suihkuta osio kerrallaan. Kampaa osiot läpi ennen muotoilun tai föönauksen aloittamista.
Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 6417150017125
Tavaramerkki Forme