+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin

Eucerin

Eucerin

Eucerin kehittää korkealuokkaisia ja tehokkaita tuotteita, jotka on kehittetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Valikoimassa on omat tuotteensa erityisesti herkän ihon vaativiin tarpeisiin, innovatiivisia anti-age-tuotteita ja auringonsuojatuotteita. Dermatologit ja apteekkien henkilökunta ympäri maailman suosittelevat lämpimästi Eucerin-tuotteita.

Merkin historia alkoi Saksan Hampurista yli 100 vuotta sitten ja nykyään Eucerin onkin yksi maailman johtavista dermokosmetiikan merkeistä. Brändin tuotteita myydään menestyksekkäästi jo yli 60:ssä maassa. Eucerinin tavoitteena on, että jokainen uusi tuote on korkeimman ja uusimpien dermatologisten standardien mukaisia. Tämä tehdään valitsemalla tuotteisiin ainoastaan niitä aktiivisia aineosia, jotka ovat kliinisesti testattuja.

Verkkokaupastamme löydät useita ihonhoitosarjoja Eucerinilta – Näitä ovat AQUAporin, Hyaluron-Filler, DermatoCLEAN, DermoDENSIFIER, Even Brighter, pH5 ja Q10. Eucerinin Hyaluron-Filler -tuotesarja on suunniteltu torjumaan ja hoitamaan erityisesti ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, jotka yleensä alkavat ilmestyä iholle noin 30-vuotiaana.

Tuotteet 1-25 / 64

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-25 / 64

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen