Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
KAM-
PANJA

A. Vogel Echinaforce punahattu-uute, 50 ml

   Tilattavissa. Toimitusaika meiltä 1-3 työpäivää.
Suositushinta10,89 €
Meidän hinta9,74 €
Kampanjahinta7,79 €
Säästät
  Verr. suos. hintaan
28 %
Echinaforce punahattu-uute on perinteinen kasvirohdosvalmiste flunssan hoitoon ja ennaltaehkäisyys. Punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty kohottamaan elimistön omaa vastustuskykyä.
A.Vogelin Echniforce on gluteeniton, laktoositon ja kliinisesti tutkittu.

Suositeltu annostus vilustumisoireiden hoitoon aikuisilla ja yli 12-vuotiaille on 20-25 tippaa veden kera 3-5 kertaa päivässä. Tuotetta saa käyttää oireiden hoitoon enintään 10 vuorokauden ajan. Ennaltaehkäisyssä suositeltu annostus on 20 tippaa 3 kertaa päivässä enintään kahden kuukauden ajan.

AINESOSAT
Kaunopunahatun tuoreesta versosta valmistettu etanoliuute, tuoreesta juuresta valmistettu etanoliuute, etanoli, puhdistettu vesi.

Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen punahatuille, mykerökukkausille kasveille (esim. pujo) tai mulle tuotteen aineosille. Tuote ei sovellu jos sinulla on jokin etenevä systeeminen sairaus (esim. tuberkuloosi), autoimmuunisairaus (esim. MS-tauti) tai immuunipuutos (esim. HIV.infektio). Keskustele lääkärin kanssa jos sinulla on maksa- tai munuaissairaus, tai olet atoopikko tai olet herkkä saamaan allergisia reaktioita.

Ei alle 12-vuotiaille.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuoteryhmät Flunssa >  Ehkäisee ja lievittää
UUTTA
KAMPANJAT
Tavaramerkki A.Vogel
Tuotenumero 6422100058424